Nikolićeva iznela niz porodičnih tajni, pa uporedila svoj s bakinim razvodom: Nikad nisam htela da budem žrtva mojih loših izbora!

11.03.2023

22:25

0

Pevačica otkriva i iz kog razloga dan-danas nosi prezime bivšeg supruga

Nikolićeva iznela niz porodičnih tajni, pa uporedila svoj s bakinim razvodom: Nikad nisam htela da budem žrtva mojih loših izbora!
Ana Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ana Nikolić je i dalje sigurna da je jedina osoba koja je morala rođenu babu da blokira na telefonu. Objašnjavajući kako se našla u toj situaciji u okviru jedne emisije, otkrila je zašto se ona rešila da napusti njenog dedu „pre 100 godina, kada se još niko nije razvodio".

Zatim, uporedila je krah svog braka s njihovim, te istakla zašto i dan-danas nosi prezime svog bivšeg supruga Stefana Đurića Raste.

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Ja sam jedina osoba koja je blokirala babu na telefonu. Baba, ideš na blok na nekoliko dana. Zove me i kaže: „Kad ćeš da pevaš? Hoću da umrem, kad ćeš ti da pevaš nešto?!" Žena me zove po 70 puta. Ljudi su počeli da misle da mi je to neki dečko... Ja joj kažem da mi nešto telefon nije radio, posle je odblokiram.  

Tu se, međutim, nije i zaustavljala.

- Zamisli da svaki dan slušam njene priče. Moja baka se razvela pre 100 godina kad se niko nije razvodio. Razvela se jer je deda bio alkoholičar. Ja sam taj deda, on je čovek umro od alkohola. Bio je Vaga u horoskopu kao i ja. Verujem u taj ženski rodoslov. Ja sam pokušala da izbegnem to, svi mi nešto nosimo. Pokušala sam, ali uvek se vraćaš na taj neki stariji model. Ovo je DNK, klasični. Pomešao se pogrešni DNK. Šta da radim - pričala je Ana u „Magazinu IN", pa dodala:

- Ja sam se udala i takođe razvela. Ja nikad nisam htela da budem žrtva kao moja majka, žrtva mojih loših izbora. Zadržala sam prezime. I dalje sam Đurić. Tako sam tradicionalno vaspitana. Moja baka je uvek volela mog dedu, jer se jako rano razvela. Uvek ga je volela, pred smrt mu je kuvala ručkove, slala... Nešto slično kao kad sam ja išla kod Raste u CZ. Živeo je tamo kao beba, spava, trenira... - pričala je pevačica u pomenutoj emisiji.

Stefan Đurić Rasta, Antonio Ahel/ATAImages
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike