Ana Nikolić usred Zagreba o sramnom otkazivanju koncerata srpskih pevača: Niko ne može da zabrani pesmu!

10.03.2023

17:16

0

I njoj se dešavalo da joj opstruiraju koncerte, tvrdi ona

Ana Nikolić usred Zagreba o sramnom otkazivanju koncerata srpskih pevača: Niko ne može da zabrani pesmu!
Ana Nikolić - Copyright ATA Images/M.M.

Pevačica Ana Nikolić posle poduže pauze od pet godina nastupila je u Zagrebu dve noći zaredom, te se tom prilikom dotakla brojnih aktuelnosti koje drmaju estradu. Nakon što su njene kolege, Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba i Zorana Mićanović doživeli neprijatnost sa sramnom zabranom koncerta u Puli, a zatim i Osijeku, Ana je priznala da je i ona bila u sličnim situacijama.

- I ja sam imala situacije da mi neko opstruira nastup, ali niko ne može da zabrani pesmu. Hajde, zabranite nekome da nešto sluša. Kako? Muzika je nešto što se radi iz duše, osim ako nisi estradni privrednik - rekla je Ana.

Nikolićeva je, takođe, priznala je da joj je teško da kategoriše sopstvenu muziku, ali kada bi je neko pitao šta peva, rekla bi "drill". 

ATAImages/M. M.
Ana Nikolić

- Iskreno, ne znam više kako da nazovem današnju muziku. Ne znam je li turbo, folk, dizel, drive, G-drive - našalila se Ana.

Prisetila se i vremena kada je bila trudna sa svojom čerkom Tarom Đurić, koju je dobila u braku sa reperom, Stefanom Đurićem Rastom

- Ja sam imala trudnoću kao devojčica od 20 godina kao i porođaj, uz potpunu anesteziju. Nije mi bilo muka, nijedan dan. Sve sam mogl da jedem, i jela sam - priznaje ona.

Takođe, Ana je istakla da ju je trudnoća drastično promenila. 

- Neki će reći da lažem, ali postala sam tolerantnija i pristajem na neke kompromise iako nisam žena od kompromisa - otkrila je Ana u intervjuu za 24sata.hr

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike