Dara ratuje sa Karleušom, a iskopira joj svaki drugi stajling: Ove kombinacije je Bubamara "ukrala" od estradne rivalke! (FOTO)

07.03.2023

16:36

1

Spekuliše se da je pevačica u fejk kombinezonu, a pravi košta 690 evra

Dara ratuje sa Karleušom, a iskopira joj svaki drugi stajling: Ove kombinacije je Bubamara "ukrala" od estradne rivalke! (FOTO)
Dara Bubamara i Jelena Karleuša - Copyright Pexels/Instagram

Nekadašnje estradne drugarice, Jelena Karleuša i Dara Bubamara, godinama imaju turbulentan odnos, te je njihovo prijateljstvo često pod znakom pitanja. Nakon što su pre pet godina zakopale ratne sekire, pa je Jelena nastupila na Darinom koncertu u Areni kako bi interesvanje bilo veće, Dara je zaboravila na ovaj Karleušin potez, te je ponovo na snagu stipio estradni rat i javno prepucavanje.

Poslednji u nizu sukoba, nastao je nedavno, kada je Dara najavila novu pesmu "Koka roka" koja je prvenstveno pisana za Jelenu, o čemu je 24sedam prvi pisao. Naime, Jelena je Milanu Laći Raduloviću platila pesmu, koju je potom snimila Dara, a JK je kao dokaz objavila i prepiske sa Laćom i prvobitnu verziju teksta.

ATAImages/Antonio Ahel
Jelena Karleuša i Dara Bubamara

Uprkos brojnim ratovima, činjenica je da je Jelena Dari večita inspiracija kada je modni izraz u pitanju, te redovno iskopira Karleušine upečatljive stajlinge.

Poslednji primer je Darin stajling za nastup u jednom prestoničkom klubu koji je održan proše nedelje. Ona je naime, ponela isti kombinezon kakav je Karleuša nosila krajem novembra na jednom nastupu. U pitanju je kombinezon "žan pol gotje" iz "sajber" kolekcije čija je cena 690 evra, što možete videti u galeriji u nastavku teksta.

Na društvenim mrežama su se pojavili raznikomentari, a pojedii modni znalci tvrde da je Darin kombinezon fejk, što su navodno zaključili po načinu kopčanja i nijansama boja, koji su drugačiji nego na originalnom komadu.

Dara je nedavno na snimanju jedne emisije takođe "ukrala" ideju nekadašnje prijateljice, te se na setu kod Ognjena Amidžića pojavila u identičnoj crvenoj kombinaciji kakvu je JK nosila na jednom nastupu prošle godine.

Ako ste mislili da je tu kraj, prevarili ste se... Dara je upravo za spornu numeru "Koka roka" zbog koje je ponovo zaratila sa Jelenom iskoristila Karleušine ideje za nekoliko kombinacija, a detaljnije možete pogledati u galeriju u nastavku teksta i sami zaključiti.

Karleuša je jednom prilikom otkrila da je svom nekadašnjem saradniku, stilisti Darku Kostiću, pomagala da od Dare napravi novu JK, te mu za jedan Darin spot pozajmljivala svoju garderobu, bez Bubamarinog znanja.

 

 

Podsetimo, Dara Bubamara se nedavno našla na meti hejt komentara zbog fotošopiranih fotografija, a mnogi smatraju da pevačica nema granicu kada je ulepšavanje preko aplikacija u pitanju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike