Dara opet potkačila Karleušu, ovog kolegu ne može očima da vidi, a priznala i šta bi radila sa Cecom: Žao mi je što su glupe

08.03.2023

09:27

0

Još jednom je pokazala da što joj je na pameti, ona to i izjavi bez ustezanja

Dara opet potkačila Karleušu, ovog kolegu ne može očima da vidi, a priznala i šta bi radila sa Cecom: Žao mi je što su glupe
Dara Bubamara - Copyright Instagram printscreen/darabubamara_official

Dara Bubamara je poznata po tome da nema dlake na jeziku, te da ne da na sebe.

Odnedavno je u lošim odnosima sa Jelenom Karleušom, a poslednja u nizu njihovih svađa bila je povodom Darine nove pesme. Karleuša je tvrdila da je tu pesmu kupila od Laće jer joj je bilo žao zato što mu je trebao novac, ali da nije želela da je snimi jer joj je "debilna", te da je on onda isti tekst prodao Dari.

- Pevačice se svađaju sa mnom. To je neki nedostatak albuma, ljubavi, marketinga, pesama, muževa, to su stalno neki napadi. Hoće da budu u priči, svi znaju šta je jedna pevačica lagala. Nema poštovanja prema Futi koji je doživeo tragediju, to je meni strašno. Onda druge pevačice objavljuju pesme istog dana kad i ja, nema ih u trendingu, a imaju preglede iz Bangladeša. Žao mi je što su zlobne i glupe ko k**** - rekla je Dara Bubamara.

Printscreen Youtube /Amidži šou
Dara Bubamara

Ona se osvrnula i na to da li postoji neki pevač zbog kog menja program na televiziji jer ne može da ga gleda.

- Ne prebacujem, ali gasim zvuk, ima ih koliko hoćeš. Nemam ništa protiv, nakačiće mi se na grbaču, ali Era Ojdanić. Sa Cecom bih snimila duet, ali ne pričamo o tome, pričamo o drugim stvarima.

Poroci, brza vožnja

Dara često na svom nalogu na Instagramu pokazuje kako uživa u životu, a nekad je zbog toga i prozivaju, pogotovo kada je brza vožnja u pitanju.

- Najbrže sam vozila 280 kilometara na čas, jako je dobar osećaj, to je takav adrenalin, ja obožavam. Nemam osećaj da je brzo. Po gradu sporo vozim, zbog ljudi, ali na autoputu dam gas i to se ni ne oseti - rekla je ona, pa se osvrnula na poroke:

Instagram printscreen/darabubamara_official
Dara Bubamara

- Nisam nikada probala drogu, ni alkohol. Volim da vladam svojim umom, ne volim to kad ne znam šta radim. Imam mali porok, počela sam pre dve godine da pušim cigarete. Žena pod stare dane počela... Fućkam kao poslednje dve godine, kao prija mi. Sin me je pitao "Mama, šta ti bi?", tako da ću prestati.

Instagram printscreen/darabubamara_official
Dara Bubamara

Muvaju je fudbaleri

Dara ne priča često o svom privatnom životu, pogotovo što je njena veza sa mlađim dečkom bila medijski eksponirana. Kako kaže, među onima koji je muvaju ima i sportista.

- Muvali su me neki naši aktuelni fudbaleri. To su dobri momci - rekla je Dara u "Amidži šou".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike