Karleuša urnisala Daru! Crno na belo pokazala da je platila škart pesmu od Laće koju sada objavljuje Bubamara: Uzela sam je iz sažaljenja!

10.02.2023

09:39

3

Obelodanila je i reči pesme

Karleuša urnisala Daru! Crno na belo pokazala da je platila škart pesmu od Laće koju sada objavljuje Bubamara: Uzela sam je iz sažaljenja!
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Tekstopisac Milan Radulović Laća je prema saznanjima portala 24sedam pre više od godinu dana napisao pesmu "Koka" za Jelenu Karleušu koja je trebalo da bude na njenom dugo najavljivanom albumu. Međutim, ispostavilo se da je tu numeru sada snimila Dara Bubamara pod nazivom "Koka roka", koja će uskoro ugledati svetlost dana.

Nakon što je 24sedam objavio tekst o tome, oglasila se Jelena Karleuša, koja je otkrila pozadinu cele priče i ovim potezom nokautirala Daru. Iako ona tvrdi da Karleuša traži medijski prostor i da je pesma pisana samo za nju, Jelena je do detalja objasnila ovu situaciju ali i objavila reči pesme.

Mateja Stanisavljević/ATAImages/Antonio Ahel
Dara Bubamara i Jelena Karleuša

 

Ona je istakla da joj se tekst numere "Koka" nije dopao, ali kako kaže, iz sažaljenja ga je kupila od Laće, zbog njegovog lošeg zdravstvenog stanja. 

- Imam potrebu da podelim sa mojim fanovima ali i sa medijima neke informacije vezane za novi album ali i za saradnike. Као što znate, na mom albumu je nekoliko tekstova napisao i pokojni Milan Radulović Laća. Те tekstove koje je uradio za moje kompozicije ја sam uredno njemu unapred platila. 

Instagram printscreen/karleusastar
JK o pesmi koju je Laća pisao za nju, a koju je snimila Dara Bubamara

Nažalost, Laća је u poslednjoj fazi života, imao veliki životni problem, a to je zloupotreba opijata. U takvom stanju on me je puno puta molio da mu dajem novac unapred, za budući rad, koji se na njegovu žalost nije desio. I ја sam mu novac nesebično davala što moji saradnici mogu da potvrde. 

Kada je pritisak postao preveliki, kada sam odlučila da za njegovo dobro ne želim da dajem novac koji ćе trošiti па opijate, Laća је роčео da mi preti objavljivanjem tih tekstova što је па kraju i роčео da čini u stanju rastrojstva, ра mi se kasnije i izvinjavao - što znate. 

Zašto ovo pišem? Laća nije samo to uradio, on је u isto vreme iste tekstove koje je pisao za mene i koje sam ja ponavljam uredno kupila, odlučio da proda drugim pevačima. Znači, moje рlаćепе tekstove je prodavao drugim pevačima i uzimao novac iako je znao da ih je napisao za mene, na moje kompozicije i da je za to isplaćen u celosti. 

Novac mu je bio preko potreban jer је narkomanija najveće zlo, veće od svake bolesti i muke. Znači, ne samo da me je ucenjivao, pretio, objavljivao moје plaćene tekstove, nego ih je i ponovno prodavao i tako obmanjivao sve. 

Jedan od tekstova koji su pisani za moj album, koje sam ja platila i koji pripadaju meni je i tekst koji је završen 15. decembra 2021. godine. Pesma se zove "Koka".

Zbog informacije da je Laća uradio šta је uradio, ta pesma je skinuta sa albuma i zamenjena je drugom. Na moju sreću, na albumu su ostale samo dve pesme i refren treće koju је Laća pisao. 

Deo jedne je objavio na Tviteru, ostatak se "sačuvao" i biće uvršećen па album. Kao vlasnik teksta Koka, ја ga u sledećem storiju sa sve datumom objavljujem i poklanjam jer sam vlasnik - napisala je Karleuša, a potom i obelodanila tekst. 

Karleuša je potom istakla da je kupila tu pesmu samo iz sažaljenja. 

Instagram printscreen/karleusastar
JK kupila pesmu od Laće iz sažaljenja

 

Ovaj tekst sam platila iako mi se nije sviđao. Kupila sam ga iz sažaljenja i svakako ne bi bio objavljen na albumu jer po kvalitetu ne parira ostalim tekstovima - zaključila je JK na Instagramu. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike