Ana Nikolić isprozivala Daru i Karleušu, pa se prisetila skandala sa Beovizije 2006: Lečila sam se zbog "Romale Romali"

09.03.2023

22:33

0

Čuvenu pesmu je platila 30.000 evra - svi drugi su prosperirali, dok je on patila zbog lošeg plasmana

Ana Nikolić isprozivala Daru i Karleušu, pa se prisetila skandala sa Beovizije 2006: Lečila sam se zbog "Romale Romali"
Ana Nikolić, Jelena Karleuša, Dara Bubamara i Konstrakta - Copyright Pexels/Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Ana Nikolić je sinoć nakon punih šest godina nastupila u jednom zagrebačkom klubu, gde je ujedno održala i promociju nove pesme. Ono što je posebno interesantno, jeste da su Anu iz publike bodrile pevačica Severina Vučković i starleta Soraja Vučelić.

Poznato je da je Ana od samog početka karijere bila rado viđen gost u Hrvatskoj, a publika je i ovog puta uglas pevala njene hitova. 

Ana je pred nastup priznala da je za njeno dobro raspoloženje zaslužan povratak poslu i rad na koncertu i novim projektima. Potom se osvrnula na goruće estradne teme, pa prokomentarisala svoj rat sa nekadašnjom estradnom drugaricom Jelenom Karleuša.

- Ne mogu da pričam o Karleuši sad. Stvarno ne mogu. Evo, ona mi kaže da ne može (pokazuje na pano sa svojom slikom, prim. aut.). Ja delim estradu na privrednike i umetnike. Ko se gde pronašao, sam se javio. Ja sam samo rekla kako delim estradu. Malo-malo pa iz mene proradi Škorpija, pa sad vratim. Malo igramo tenis, malo sam Novak Đoković - rekla je Ana.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ana Nikolić i Jelena Karleuša

Nikolićeva se potom osvrnula na sukob Dare Bubamare i Jelene Karleuše, pa priznala da je Milan Laća Radulović i njoj nudio spornu numeru "Koka roka". Međutim, Ana je bila zgranuta tekstom pesme, koju je istog momenta odbila.

- Nisam čula za to i nisam znala ni da je izašla "Koka roka". Meni je Laća puštao tu pesmu još odavno. Meni je to bilo nešto užas. Pitala sam ga šta mu je to. Ne mogu da shvatim da to neko može da peva. Mislila sam da to niko neće snimati, ali eto - poručila je Ana.

Pixabay ATAImages/M.M./A.A.
Jelena Karleuša, Ana Nikolić i Laća Radulović

Ovogodišnji performans predstavnika Srbije na Evroviziji nije ispratila, ali je zato oduševljena Konstarktom i smatra da je njen odlazak na prestižno takmičenje kosmička pravda zbog svega što se njoj izdešavalo 2006. godine na Beoviziji sa pesmom "Romale Romali".

- Da. Moje ime nije Konstanta, nego Konstrakta. Pobedu očekivala nisam. Žena se zbunila. Ja je razumem. I Vaga je još u horoskopu, 1978. godište. To je neka kosmička pravda. Ne znam da li bih ja 2006. pobedila, ali je greh što ta pesma nije otišla u Atinu. Mogla sam da je otpevam i na grčkom. Više sam zbog toga videla sebe tamo. Ne kao pobednika. To mi nije bilo važno - priznaje pevačica, prenosi Kurir.

ATAImages/Antonio Ahel
Ana Đurić Konstrakta

Kompozicija "Romale Romali" je najskuplja pesma na ovim prostorima, a Ana je tada izdvojila preko 30.000 evra da bi je kupila od Kikija Lesendrića i snimila. Ipak, priznaje da se zbog te pesme više lečila, nego što joj je dobrog donela, a svi drugi su prosperirali na tom velikom hitu.

- Meni nije donela uopšte novca jer nisam nastupala na Evroviziji. Ja sam se lečila zbog toga što nisam pobedila. A novac je donela svima osim meni. I dan-danas je tako. Ovaj posao nikad nisam radila zbog novca. Ovo je moj život. Novac je dolazio uvek kao nagrada. A moć kao afrodizijak je jača i od novca - poručila je Ana Nikolić i za krja otkrila da će možda napraviti i sedam koncerata u Areni, i time prevazići i Dina Merlina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike