Ceca Ražnatović sa porodicom na luksuznom vikendu: Ovako je pevačica uživala u trpezi i bazenu na Kopaoniku! (FOTO)

10.03.2023

22:41

0

Nije štedela da bi se kvalitetno odmorila

Ceca Ražnatović sa porodicom na luksuznom vikendu: Ovako je pevačica uživala u trpezi i bazenu na Kopaoniku! (FOTO)
Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić - Copyright Printscreen BlicTV, Ceca show

Pevačica Ceca Ražnatović je sa svojom porodicom uživala na luksuznom zimovanju na Kopaoniku, a kako se provodila sa sestrom Lidijom Ocokoljić, njenom decom i svojim unukom Željkom, mogli smo da vidimo u okviru nove epizode dokumentarno-igranog serijala "Ceca Show".

Ceca je u luksuznom apartmanu na Kopaoniku večerala sa porodicom, a sjajnoj atmosferi doprinela je bogata trpeza, kao i njen unuk Željko i razdragani sestrići, blizanci Petar i Ilija.

Pevačica je nakon nezaboravne večere sa najbližima podelila utiske, pa priznala da ništa ne radi sama, osim jedne stvari, što smatra privilegijom.

- Zbog prirode posla kojim se bavim često putujem, ali kad god ne putujem koristim vreme da doručkujem, ručam sa svojim članovima porodice. Ko je kad tu, moja deca su odrasla, pa ne očekujem da su svakodnevno kod kuće. Imam organizovan život u skladu sa svojim obavezama. Sestra mi je još uvek tu sa svojom porodicom, tako da ne doručkujem sama, ne ručam sama, ne večeram sama, samo spavam sama - kaže Ceca.

Lidiju i Cecu su zabavljali mališani koji su bili puni dogodovština sa fudbalske utakmice, o kojima su pričali tokom večere i slatko nasmejali tetku i mamu, koje su ih nešto kasnije odvele na bazen.

Printscreen BlicTV, Ceca show
Ceca Ražnatović

Šef kuhinje je objasnio šta se nalazi na raskošnoj trpezi, kojom su Ražnatovići i Ocokoljići bili više nego zadovoljni.

- U pitanju je kristal.. koji se pravi od algi i punjen duvan čvarcima. Odozdo je šumska salata sa borovim iglicama koje mi beremo kada je sezone i kiselimo sa svim tim povrćem - kaže šef kuhinje.

Glavna tema za trpezom bio je fudbal, ali Ceca, kao pravi profesionalac nije propustila priliku da pogleda i najnoviju epizodu talent-šou programa "Zvezde Granda", u čijem se sastavu nalazi kao mentor i član stručnog žirija.

Ceca nije propustila priliku da se za večerom našali sa svojim sestrićima, pa je tako jedom od hrane nacrtala i brkove, što ih je slatko nasmejalo.

Nakon večere, cela porodica je otišla na bazen, gde su upotpunili uživanje, a nema sumnje da je mali Željko najviše uživao u dogodovštinama na vodi.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike