Kod Cece u apartmanu na Kopaoniku sve pršti od luksuza! Pevačicu sačekala i bogata trpeza, a ovako izgleda soba u kojoj odmara (FOTO)

03.03.2023

20:30

1

U planu joj je, inače, da tamo pazari i sopstvenu nekretninu

Kod Cece u apartmanu na Kopaoniku sve pršti od luksuza! Pevačicu sačekala i bogata trpeza, a ovako izgleda soba u kojoj odmara (FOTO)
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Kada se Ceca Ražnatović zaputila na Kopaonik, odabrala je luksuzan hotel za sebe i svoje zaposlene, koji se nalazi u srcu ove planine i gleda na poznato skijalište. U okviru dokumentarno-igranog serijala „Ceca show", pokazala je gde se to tačno baškarila pred koncert koji je tamo bila zakazala, ali i u kakvim su lepotama svi oko nje zato bili u prilici da uživaju.

Pevačicu je u apartmanu sačekala bogata trpeza, a prema ostalim kadrovima bilo je jasno koliko joj prijaju tonovi koji se suptilno prepliću, a „mirna" svetla, posebno kada putuje zbog posla. Čitav prostor moderno je uređen, a i pruža nestvaran pogled na prirodu. Spavaća soba uredno je nameštena i uz krevet ima i fotelju i sofu pored prozora, za maksimalan ugođaj.

Ona se, inače, uvek potrudi da izabere mesto gde nikom ništa neće zafaliti.

- Otkako putujem sa Cecom, uvek odsedamo u najluksuznijim hotelima i apartmanima. Spavali smo u apartmanima u kojima niko nikada nije spavao, samo svetske zvezde. Kada dođemo u apartman, odmah poručimo da jedemo i to nešto jako dobro i ukusno... Uvek imam sobu pored njenog apartmana, ali ja u tu sobu ponekada i ne odem, jer smo po ceo dan zajedno. Pričamo, spremamo... Eventualno (odem) kada imam neki sastanak, video poziv, pa da joj ne smetam. Mada ponekada to radim i pred njom - ispričao je njen frizer u okviru programa.

Podsetimo, Ceci je u planu da na Kopaoniku pazari jednu nekretninu. U pomenutom šouu prikazan je i plan kompleksa koji je „pikirala", gde će danas-sutra ona imati svoj stan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike