Ceca sa sestrom Lidijom otišla na Kopaonik: Obišla radove i otkrila zašto kupuje luksuzni apartman! (FOTO)

10.02.2023

22:15

2

Pevačica jedva čeka da sama uređuje enterijer svoje nove oaze mira

Ceca sa sestrom Lidijom otišla na Kopaonik: Obišla radove i otkrila zašto kupuje luksuzni apartman! (FOTO)
Ceca Ražnatović - Copyright Blic TV "Ceca show"

Pevačica Ceca Ražnatović je odlučila da pored velelepne kuće na Dedinju i vile na Kipru sebi i svojoj porodici priušti još jednu oazu mira, i to na najpoznatijoj srpskoj planini Kopaonik.

Ona je nekretninu pazarila u luksuznom kompleksu usred netaknute prirode Kopaonika, a prizor je očaravajući, te nema sumnje da će Ražnatovići provoditi mnogo vremena na planini.

U novoj epizodi svog dokumentarnog serija "Ceca Show", Ceca Ražnatović se sa sestrom Lidijom Ocokoljić uputila na Kopaonik, a pored odmaranja na ovoj planini, svoj boravak tamo iskoristila je da obiđe radove luksuznog objekta i pogleda ponudu apartmana.

Blic TV "Ceca show"
Ceca Ražnatović

Ceca priznaje da već duže vreme planira da pazari nekretninu na planini, a sada otkriva i zbog čega joj je baš Kopaonik zapao za oko.

- Odlučila sam se na to iz razloga jer je nova ponuda u sklopu hotela i to mi je funkcionalno. Prija mi što je tu veća intima, privatnost, a uz to dobijam i udobnost. Odgovara mi i room service koji se nudi - rekla je Ceca.

Apartman koji se nalazi u sklopu hotela u srcu Kopaonika okružen je teniskim i fudbalskim terenom. A pored toga, u sklopu kompleksa, folk diva će na raspolaganju imati i veliki spa centar i bazene sa termalnom vodom.

Ono što Cecu najviše raduje jeste što će imati priliku da enterijer apartmana sama uredi.

- Pored toga što volim da ulažem u nekretnine, posebnu radost mi unosi to što ću sama uređivati enterijer. Moji prijatelji znaju da ja u svojoj kući stalno nešto prepravljam, mene uređenje enterijera jako zabavlja i ja uživam u tome - kaže Ceca.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike