"Željko je obožavao Lidiju!" Ceca progovorila o Arkanu, svojoj sestri i imovini: Bili smo tri musketara od prvog dana! (VIDEO)

17.02.2023

07:30

0

Pevačica je za 24sedam govorila i o udvaračima, ali i Anastasijinoj vezi sa Gudeljom

"Željko je obožavao Lidiju!" Ceca progovorila o Arkanu, svojoj sestri i imovini: Bili smo tri musketara od prvog dana! (VIDEO)
Ceca Ražnatović - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Ceca Ražnatović ne može da dočeka rođenje drugog unuka, kome su roditelji već otkrili ime, a u razgovoru za 24sedam ispričala je kako mali Željko shvata dolazak brata. To će u njenoj porodici svakako biti najradosniji događaj ove godine, ali je pričala i o novoj investiciji, muškarcima, Anastasijinoj udaji i sestri Lidiji.

O novom albumu, kaže, ne želi više da priča, ali je zato o unuku prvencu uz osmeh odmah započela priču. Na pitanje koliko Željko shvata da će njihova porodica postati brojnija, kaže:

24sedam/Nenad Vujanović
Ceca Ražnatović

- Ne znam koliku svest ima, pošto ima dve i po godine, ali se raduje i mi stalno pričamo o tome. Pretpostavljamo da će biti malo i ljubomore što je prirodno. Ali, Bože moj, navikli smo. Toliko dece smo sestra i ja odgajile i očuvale, da nam je sve već poznato - ističe Ceca.

Da li se Bogdana brine jer će imati više obaveza, dodaje da njeni sin Veljko i snaja Bogdana imaju svu neophodnu pomoć.

- Nema zašto da se brine, svi možemo da priteknemo. Svi se radujemo, obe porodice su baš presrećne. 

Snimam iz ljubavi, ne zbog para

Da se Ceca obezbedila u finansijskom smislu prošle i ove godine zbog angažmana u "Zvezdama Granda" i "Ceca show", te da ne mora više da radi, ona kaže:

- Ne znam ko to priča, ali ne radi se sve iz nekog finansijskog motiva. Radite i zato što uživate u tome, jer vas mentalno hrani. Moj posao je apsolutno pevanje, a ostalo je propratno.

Na pitanje kako je pristala da snimi "Ceca show", ali i nagovori Lidiju na to, kaže da nije mnogo razmišljala.

- Pristala sam jer sam shvatila da odavno nemam nikakvu privatnost, pogotovo sa dolaskom društvenih mreža jer je sve postalo na izvolte. Ovo bar mogu da uradim za ljubav svojoj publici i prikažem realan život, bez scenarija i fejk priče, baš onakav kakav jeste. To je sve za one koji žele da vide moj život mimo kamera.

Da li Lidija ima veći autoritet od nje u kući, pevačica ističe da sve odlučuju zajedno i da je tako kroz ceo život.

- Nas dve smo oduvek bile tandem. Meni je sestra uvek bila ogromna podrška u životu. Moja deca nisu imala oca, ali su imala dve majke - odgovara ona, ali da li bi bilo drugačije da Ceca nije imala sudbinu da ostane rano bez supruga, tvrdi da to ništa ne bi promenilo, jer je oduvek bilo tako.

24sedam/Nenad Vujanović
Ceca Ražnatović

- Kada sam se udala za Željka, ona je takođe živela sa nama i Željko je od samog upoznavanja mene shvatio kolika je to ljubav između nas dve. On je obožavao Lidiju i nama je to bilo prirodno da smo tri musketara - nasmejala se Svetlana.

Proširuje imovinu

Lepa vest za Ražnatoviće je da osim što će proširiti porodicu, uvećaće i imovinu ove godine.

Pevačica je nedavno potvrdila da planira da kupi apartman na Kopaoniku, a na naše pitanje da li se i dalje najviše isplati investirati u nekretnine, Ceca je otkrila:

- Volim da ulažem u svojoj zemlji i patriota sam, ali nisam neko ni ko neće da kupi nešto u inostrantsvu ako mi se nešto dopadne, kao što se desilo sa kućom na Kipru. Neka destinacija u Srbiji svakako ima prednost kod mene - priča Ceca i dodaje da renoviranje vile u Aja Napi, za koje će biti zadužena njena kuma Viki Miljković, nije još počelo jer je reč o proceduri.

- Ne može to preko noći. Postoje zakonske norme koje moraju da se ispune i sačekaju dozvole. Nigde ne žurimo.

U video snimku ispod pogledajte šta je Ceca zanimljivo odgovorila na pitanja o tome da li se muškarci plaše da joj priđu, da li je postavila visoke kriterijume pa je zato i dalje sama, kao i šta je ispirčala o Anastasijinoj potencijalnoj udaji za Nemanju Gudelja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike