Ovako će izgledati Cecin apartman u luksuznom naselju na Kopaoniku! (FOTO)

09.02.2023

16:09

6

Netaknuta priroda i termalni bazen oduševljavaju

Ovako će izgledati Cecin apartman u luksuznom naselju na Kopaoniku! (FOTO)
Ceca Ražnatović na Kopaoniku - Copyright Profimedia/Antonio Ahel/ATA Images

Pored luzksuzne kuće na Dedinju i velelepne vile na Kipru, pevačica Ceca Ražnatović rešila je da svoju porodicu i sebe počasti još jednom oazom mira, gde će rado provoditi vreme i puniti baterije daleko od gradske gužve i buke.

Naime, Ceca godinama odlazi na najpoznatiju srpsku planinu Kopaonik, a sada je odlučila da na svežem vazduhu u luksuznom kompleksu na Kopaoniku stvori novu oazu mira, gde će rado boraviti sa porodicom i stvarati nove uspomene.

Planina je idealan izbor za beg od problema, obaveza i gradske vreve, a svež vazduh na Kopaoniku, skijanje, spa i nestvarni prizori netaknte prirode uvek dobro dođu svakom čoveku.

Antonio Ahel/ATAImages
Ceca Ražnatović

Ceca je po preporuci prijatelja pažljivo izabrala novu nekretninu, a kako je istakla već joj se dopada područje i okruženje na kom se nalazi luksuzni apartman.

Pevačica je slobodno vreme na Kopaoniku, osim za razgledanje nekretnine i uživanja sa sestrom Lidijom Ocokoljić, iskoristila i za brojne poslovne projekte, a njeni fanovi će sve to moći da vide u novoj epizodi dokumentarnog serijala o Cecinom životu, "Ceca show".

U galeriji u nastavku teksta možete videti kako izgleda luksuzno naselje na Kopaoniku, na kom je Ceca pazarila apartman za sebe i svoju porodicu.

Naselje odiše neverovatnim luksuzom i mirom, budući da se nalazi usred netaknute prirode popularne planine. Bazen sa termalnom vodom privukao je posebnu pažnju, a nema sumnje da će Ražnatovići maksimalno iskoristiti čari Kopaonika i raskoš nestvarnog kompleksa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike