Prijatelj tragično nastradale zvezde "Granda" otkrio kako je izgledao Nemanjin poslednji dan: Čuo se sa njegovom devojkom!

07.03.2023

20:33

0

Neutešna porodica i prijatelji ne mogu da dođu sebi nakon bolnog saznanja

Prijatelj tragično nastradale zvezde "Granda" otkrio kako je izgledao Nemanjin poslednji dan: Čuo se sa njegovom devojkom!
Nemanja Vuković - Copyright Instagram screenshot / nemanjavukovicc

Vest o tragičnoj pogibiji kandidata šou programa "Zvezde Granda", Nemanje Vukovića šokirala je javnost i brojne pevačeve kolege sa estrade, koji su za njega imali samo reči hvale.

Nakon što se oglasila Jelena Karleuša, koja mu je tokom popularnog takmičenja bila mentorka, i podelila svoju tugu za mladim Nemanjom, za medije se oglasio i njegov neutešni prijatelj, muzičar Aleksandar Aca Stević.

Pokojni pevač je godinama sarađivao sa muzičarom Acom, a van posla su bili nerazdvojni prijatelji. Aca je otkrio kako je izgledao poslednji dan tragično nastradale zvezde "Granda", pa priznao kakve su planove zajedno kovali za budućnost.

Instagram screenshot / nemanjavukovicc
Nemanja Vuković

- Nemanja i ja smo trebali da imamo svirku u četvrtak i da idemo za vikend u Zagreb. U nedelju smo imali svirku u Kovinu. On je tamo ostao da spava i sve je bilo okej. Ostalo je da se vidimo juče, kada je on otišao za Beograd da se vidi sa nekim ljudima i da uzme kaparu za jednu svadbu. Dopisivali smo se da se vidimo juče posle toga. Napisao mi je da je nešto u gužvi i da se čujemo kasnije. Na tome je ostalo. Video sam da mi ne odgovara na poslednju poruku, zvao sam ga više puta i eto... Imali smo razne planove, ali džaba sad... Ne mogu još da prihvatim da ga nema. O njegovoj nesreći i pogibiji znam samo onoliko koliko sam čuo iz medija, nisu mi poznati detalji.. Nije mi rekao gde ide, niti ja znam zašto se on i našao na tom auto-putu - kroz jecaje je ispričao Aleksandar, prenosi Kurir.

Aleksandar je potom ispričao kako su Nemanjina porodica, ali i devojka reagovali na bolno saznanje i kako se sada osećaju.

- Iza Nemanje su ostali roditelji i dva brata. Oni žive u Foči. Bili smo tamo više puta i svirali, išli na rafting. Nisam uspeo da se čujem sa njegovim roditeljima. Samo sam uspeo da dobijem njegovu devojku. Oni su baš prva ljubav, ozbiljno je to bilo. Ona je u šoku, ne može da dođe k sebi. Nešto kratko smo popričali i odmah je ugasila telefon, kao i njegov brat - završio je muzičar.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike