Htela sam da uništim "Anu Nikolić": Pevačica o najtežim životnim trenucima, otkrila u kakvom je odnosu danas sa Rastom

05.03.2023

17:05

0

Pokretač u svemu što radi joj je bila ćerka

Htela sam da uništim "Anu Nikolić": Pevačica o najtežim životnim trenucima, otkrila u kakvom je odnosu danas sa Rastom
Ana Nikolić - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Ana Nikolić je otvorila dušu o teškom periodu u svom životu, kada se borila sa viškom kilograma, ali i tome da li da potpuno prestane da se bavi muzikom.

Kako kaže, jedini pokretač u svemu bila joj je ćerka.

- Ponekad sam želela da uništim "Anu Nikolić" na nesvesnom nivou, sa 105 kilograma sedela sam u fotelji i nisam uspela. Ne znam kako je drugima to palo napamet, da mogu da me unište, kad ja samu sebe nisam uspela. Navikla sam da budem zgodna i lepa, u nekom momentu to jeste bio problem - priča pevačica i dodaje:

ATA Images/Antonio Ahel
Ana Nikolić

- Iz porodilišta sam izašla jako ponosna i to me u tom momentu nije zanimalo, ali kasnije jeste. Jela sam sve jer mi nikada nije bilo muka, ali kasnije sam morala da presečem. Imala sam i zdravstvene probleme, pa sam uključila i lekove, malo lekovi malo inat... Tara mi je bila pokretač za sve, ja sedim na traci, ona sedi, jede čips i kaže: "Mama, možeš ti to". Ona je moj životni uspeh.

Pevačica je otkrila i da je ćerka Tara preslikana ona.

- Rodila sam malu Anu u svakom smislu te reči. Mentalno, psihički, svakako. Pre neki dan mi je rekla pred svojim drugaricama: "Mama, zašto nisi normalna" - kroz smeh je ispričala Ana u "Premijeri - Vikend specijalu".

Ona se osvrnula i na nove pesme koje radi, te otkrila da je mnogo numera dosta platila, ali da će one najverovatnije završiti "u kanti".

ATAImages/M. M.
Ana Nikolić

- Postoje pesme koje sam debelo platila i stoje tu, verovatno ću ih i baciti u kantu. Nisam neko ko može da radi nešto što ne oseća, nešto sam poput Sinana Sakića. Rasta se mnogo družio sa njim, bili su kućni prijatelji i više puta sam videla da samo izađe iz gluve sobe, jer ne razume nešto - rekla je Nikolićeva i dodala:

- Novom pesmom sam zadovoljna jer je osećam. Možda ne treba da pevam nešto toliko lično... Godinama me jesu povređivali ali samo me ranjavaju, jer ljudi ne znaju da pucaju, bili su neki amateri. A ono što ja upravo volim, kada neko to radi kako treba.

Ona se osvrnula i na brak sa Rastom i njihov odnos danas.

- Meni je važno da smo u dobrim odnosima, shvatili smo da nije dobro po Taru da ostanemo zajedno i razišli smo se ljudski. Iako nekada menjamo to, evo recimo, danas smo super, danas sam odblokirana - ispričala je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike