Kiki Lesendrić je Ani Nikolić stvorio hit "Romale, romali", a sad priznaje: Bio sam bezobrazan i dobro naplatio! (VIDEO)

10.11.2022

12:56

0

Godinama se priča o tome da je ta pesma plaćena čak 30.000 evra!

Kiki Lesendrić je Ani Nikolić stvorio hit "Romale, romali", a sad priznaje: Bio sam bezobrazan i dobro naplatio! (VIDEO)
Copyright 24sdam/Nemanja Vujčić/Antonio Ahel/ATA Images

Zoran Kiki Lesendrić, pored toga što stvara muziku za sebe, neretko je radio i za svoje kolege. Među njima su Čola, Ceca, ali i Ana Nikolić, za koju je uradio, kako mnogi vole da kažu, "najskuplju" pesmu na estradi.

Naime, Kiki je za Anu stvorio hit "Romale, romali" sa kojom se ona takmičila na Beoviziji, želeći da sa tom pesmom predstavlja Srbiju na "Pesmi Evrovizije". Mnogi i danas žale što se to nije desilo, a Kiki sada otkriva detalje saradnje sa njom.

ATAImages / Milan Maričić
Kiki Lesendrić

- Bio sam bezobrazan i taj bezobrazluk je naplaćen, a sa druge strane, trebalo je da radim ceo album, pa se vratio Mili, bio sam ljut i odvalio sam cenu koja je bila opravdana – rekao je Kiki na konferenciji za novinare, među kojima je bila i ekipa 24sedam, pa dodao:

- Bilo je jako skupo raditi produkciju u to vreme, Marina je bila takođe skupa, kao i Ljilja Jorgovanović, pesma je svakako opravdala cenu i njoj je donela novac.

ATAImages/Antonio Ahel
Ana Nikolić

Kako dalje ističe, za Zdravka Čolića već ima ideje, a voleo bi da obnovi i saradnju sa Cecom.

- Imam dobru ideju za Čolu, on mi je izuzetno dobar drug. Imam refren, ali nemam strofu. Čekaćemo da dođe inspiracija i nadam se da će to biti to. Svakako da bih voleo i da obnovim saradnju sa Cecom, bilo bi lepo - iskren je bio Kiki.

Šta je Kiki ispričao pogledajte u nastavku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike