Ana Nikolić otkrila kako ju je mala Tara izblamirala pred Rastinim roditeljima: Raste mala osvetnica!

21.02.2023

23:29

0

Reakcija Aninog bivšeg svekra će vas iznenaditi

Ana Nikolić otkrila kako ju je mala Tara izblamirala pred Rastinim roditeljima: Raste mala osvetnica!
Ana Nikolić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ana Nikolić prepoznatljiva je po svom humoru otkako se pojavila na javnoj sceni, a njeni intervjui obično su propraćeni smehom.

Pevačica je sada gostujući u jednoj emsiji otkrila da pripreme pred njen veliki solistički koncert, koji će 7. oktobra održati u Beogradskoj areni, tek počinju. Trenutno je u fazi pronalaska režisera, koji će da osmisli čitav program i hronološki upakuje njenu karijeru u jedan audio-vizuelni šou, koji će pokloniti svojoj publici nakon 20 godina karijere.

Njen ljubavni život oduvek je intrigirao javnost, a nakon razvoda od repera Stefana Đurića Raste, brigu o ćerki Tari vode zajedno.

Printscreen Youtube/Hype TV
Ana Nikolić

Ana ne krije da su joj Rastini roditelji velika podrška u odgajanju ćerke, a sada je otkrila detalje situacije sa bivšim svekrom i malom Tarom, koja je nasmejala javnost.

- Otkad se Tara rodila, ja sam pratila njen ritam i pustila je. Sama je izbacila i noćno mleko, i popodnevno i tražila nošu, ma sve. To je takvo dete, potpuno svoje. Ništa nisam želela da joj namećem, pratim njen ritam i dan-danas. Postavljam joj granice, jer ipak mora da zna gde je granica. Ako ja to sad ne uradim, kasnije će biti kasno. Ja da je jurim po školskim dvorištima neću sigurno - počela je Ana.

Nikolićeva je potom ispričala anegdotu, pa otkrila kako ju je ćerka "izblamirala" pred bivšim svekrom i svekrvom.

- Preksinoć mi je rekla da ima dečka, pred dekom! Ja joj kažem "Šta si to rekla? Praviću se da nisam čula. Nemoj da si pomenuila to pred tatom kad se vrati s Tajlanda." Tata s Kosova, odlučio da joj nađe muža još dok je bila u stomaku. (smeh) Kakav dečko? Još ide u vrtić, pakao nas čeka svakako. Raste mala osvetnica - ispričala je Ana u svom, dobro poznatom maniru.

- Ali pred dekom to da kaže... Profesor koji predaje pet predmeta na Filozofskom fakultetu. (smeh) A deka kaže "Pa dobro to se Tara malo šalila... Ja sam joj rekao, nemoj tako da im kažeš, bolje da saznaju ovako" Kakav dečko, jao Bože - ispričala je Ana Nikolić u emisiji "Čit Čet".

ATAImages/ A.A.
Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike