Rasta vređao Anu zbog debljine, smršala njemu u inat! Pevačica iznela šokantne detalje iz braka sa reperom!

07.02.2023

09:16

1

Razne uvrede joj je izgovorao, tvrdi ona

Rasta vređao Anu zbog debljine, smršala njemu u inat! Pevačica iznela šokantne detalje iz braka sa reperom!
Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta - Copyright ATAImages/ A.A.

Ana Nikolić otvorila se o odnosu sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom, pa je ispričala mnoge detalje navodeći primere njihove loše komunikacije i šta se dešavalo pre nego što su definitivno stavili tačku na brak.

Njena prekomerna kilaža bila je česta tema u medijima, ali očigledno i u njenoj kući, jer se Rasti nije dopalo kada se mnogo ugojila tokom trudnoće.

Pevačica je pre tri godine izgubila 35 kilograma, pa je sa 93 došla na 58 kila, priznajući sada da joj je teško palo jer ju je reper navodno ponižavao zbog izgleda.

Printscreen Instagram/ananikolicofficial
Dok je ljubav cvetala: Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta

- Bes i inat prema Rasti su me naterali da smršam! Rekao mi je da mogu da nastupam samo u marketu, jer izgledam kao kasirka iz "Maksija". Zbog toga sam u jednoj emisiji pozdravljala kasirke, protiv kojih nemam ništa - ispričala je Ana i rekla da je bila zatečena takvim odnosom supruga.

- Govorio mi je: "Vidi našta ličiš!". Ženi koja mu je rodila dete! Umesto da mi bude podrška. Gazio me je, pa je još hteo i da me "utaba". E pa ne može - zaključila je ona, a najviše zbog takvih ispada kaže da ne bi više nikad bila s njim.

- Nas dvoje posle svega više ne možemo da budemo ljubavni par. Doživljavam ga kao daljeg rođaka sa sela. Možemo da budemo brat i sestra, ali muž i žena nikako - ispričala je popularna pevačica i dodala da Stefan nije loš čovek, ali da nije za život udvoje.

- Dobar je kao prijatelj, otac, saradnik... Ima super energiju i hiperinteligentan je. Ali nije bio dobar muž.

Printscreen Instagram/ananikolicofficial
Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić

Njih dvoje vančali su se 2016. kada je u njihovom odnosu vladala samo velika ljubav.

- Naše dete je željeno i voljeno. Kada smo bili na medenom mesecu u Meksiku, rekla sam mu: "Vidi dečko, ako do decembra ne ostanem trudna, idem na vantelesnu oplodnju!". To je bilo u septembru, a u novembru sam ostala u drugom stanju - prisetila se Ana i svojih osećanja. 

- Govorili su mi da nema šanse da prirodnim putem zatrudnim, jer sam u tom momentu imala 36 godina. Ali uspela sam da pobedim medicinu - kazala je za Hype TV, dodajući da će svoje dete uvek podržati, ali da joj se ne bi dopalo kada bi ušla u svet muzike kao njih dvoje.

- Talentovana je za muziku, ali ne bih volela da bude pevačica. Naš posao je fizički težak, iza nas je mnogo neprospavanih noći, spavanje po hotelima... Tako sam živela 25 godina, pa ne želim da moja ćerka prolazi kroz to.

Instagram printscreen/ananikolicofficial
Ana Nikolić sa Tarom u svojoj kući

Ana i Rasta ne slažu se ni po pitanju toga na koga liči njihova naslednica, te je svako od njih čvrst u stavu da je Tara Ananina, odnosno Rastina kopija.

- Rasta je nakon Tarinog rođenja izjavio da naše dete liči na njega, a ona je zapravo moj klon. Kuma je želela da se Tara zove Skarlet, ali Rasta nije hteo ni da čuje. Rekao mi je: "Kako misliš Skarlet Đurić? Ne ide". Kada sam uzela ćerku u naručje, nazvala sam je Tara i tako je ostalo - otkrila je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike