Ana Nikolić ponovo provocira Milicu Pavlović: Ne razumem zašto je samu sebe nazvala lopovom?! (FOTO)

14.02.2023

17:25

0

Aferi "Provereno" se, izgleda, ne nazire kraj

Ana Nikolić ponovo provocira Milicu Pavlović: Ne razumem zašto je samu sebe nazvala lopovom?! (FOTO)
Ana Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Na estradni rat Ane Nikolić i Milice Pavlović, po svemu sudeći još uvek nije stavljena tačka.

Nakon što je Nikolićeva pozvala svoju mlađu kolegnicu na svoj najavljeni solistički koncert u "Štark" areni, Milica koja je minulog vikenda trijumfovala spektaklom u Nišu, prisutnim novinarima je tada, na pitanje da li će prihvatiti poziv devojke od čokolade, odgovorila odrično.

24sedam/Antonio Ahel/ATAImages
Ana Nikolić

 

Tim povodom se sada oglasila nekadašnja supruga Stefana Đurića Raste i odlučila da ponovo isprovocira Pavlovićevu, s kojom je tokom 2022. godine imala sukob vezan za pesmu "Provereno".

- Pošto sam Milicu Pavlović pozvala na njeno insistiranje da mi bude gost na mom koncertu u "Beogradskoj Areni" 7. okotobra 2023. godine, ne razumem zašto je to odbila i to na ružan način tako što je sebe nazvala lopovom, koji ne bi da bude gost na mom koncertu? Ponuđena k'o počašćena. Želim joj da u budućem životu i radu promeni takvo mišljenje o sebi jer ja ne mislim da je tako loš čovek - napisala je Ana, da bi zatim označila folk zvezdu.

Instagram printscreen/ananikolicofficial
Instagram priča Ane Nikolić

Podsetimo, Milica Pavlović je pre nekoliko večeri na svom koncertu u dvorani "Čair" izjavila da ipak neće biti gost na Aninom koncertu:

- Zaista žena ima sjajne pesme, ima predivnu karijeru i želim joj punu Arenu, ali ja neću biti njen gost. Rekla sam ako me pozove, to je kao da vam je neko došao i pokušao da opljačka kuću, a onda idete da pijete kafu zajedno. Nisam iz te priče - rekla je Milica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike