Prija odgovorila na prozivke Ane Nikolić i otkrila naziv svog koncerta u Beogradu: Dovoljno je da kažem dve stvari!

19.02.2023

08:40

0

Sada i zvanično, ulaznice za Aleksandrin prvi solistički koncert u Beogradu su u prodaji, a brojne koleginice su je podržale u komentarima

Prija odgovorila na prozivke Ane Nikolić i otkrila naziv svog koncerta u Beogradu: Dovoljno je da kažem dve stvari!
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

U Novu godinu ušli smo sa serijom najava koncerata naših popularnih pevača, a neki od njih termin u Beogradskoj Areni zakazali su samo u nedelju dana razlike.

Ana Nikolić je krajem prošle godine svoj prvi veliki solistički koncert najavila za 7. oktobar u "Štark" Areni, dok je Aleksandra Prijović za već najavljeni koncert datum objavila nekoliko nedelja kasnije.

Prijovićeva je, sada i zvanično, koncert u Areni zakazala za 29. septembar, što se Ani nimalo nije dopalo, pa je na Aleksandrin račun iznela niz prozivni na svom Instagramu, tvrdeći da laže da je koncert koji će se održati samo sedam dana pre njenog zakazala još pre godinu dana.

- Dokaz da Prijovićeva ne govori istinu! Ovo je sa zvaničnog sajta "Štark" arene. Ne postoji najava za Aleksandrin koncert, a moj je zakazan još u decembru 2022. i puštene su ulaznice u prodaju. Meni ne smeta ona i njen koncert, jer ću ja na svom uživati sa svojom publikom - napisala je Ana Nikolić nedavno.

Aleksandra je ostala imuna na Anine prozivnke, ali je istakla da nije istina da želi da minira Anin koncert, jer je svoj zakazala pre godinu dana, a sada je objavila i prodaju karata za spektakl koji nosi naziv stihova njenog velikoh hita, "Od istoka do zapada".

- Dok sam razmišljala šta bih mogla da napišem u ovoj objavi, možda najbitnijoj u mojoj dosadašnjoj karijeri i shvatila sam da je dovoljno da kažem samo dve stvari, koje su i najbitnije, hvala vam i volim vas! Vidimo se 29.9.2023. u Beogradskoj Areni - napisala je Aleksandra na svom Instagramu, pa otkrila gde mogu da se kupe ulaznice koje se već u prodaji.

Brojne koleginice sa estrade su podržale Aleksandru i u komentarima joj poželele sreću, a među prvima su to uradile Nataša Bekvalac, Andreana Čekić, Slađa Alegro i Milica Todorović, dok je njen suprug Filip Živojinović istakao da je ponosan.

Podsetimo, pevačice koje će u narednom periodu, pored Ane Nikolić i Aleksandre Prijović, održati velike solističke koncerte u Beogradu su Milica Pavlović, Tea Tairović i Jelena Rozga.

ATAImages/Antonio Ahel
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike