Sad imamo dve Ane Nikolić i dve Ivane Nikolić: Pevačica se oglasila kada je čula da se Mika Vasić posle promene pola zove kao ona

21.02.2023

13:39

0

Otkrila je i koji su njeni sledeći koraci kada je ovo u pitanju

Sad imamo dve Ane Nikolić i dve Ivane Nikolić: Pevačica se oglasila kada je čula da se Mika Vasić posle promene pola zove kao ona
Ana Nikolić, Mika i Giba Vasić - Copyright Pexels/Antonio Ahel/ATAImages

Blizanci Mika i Giba Vasić, poznati po učešćima u rijaliti šou programima, promenili su pol i postali Ivana i Ana Nikolić.

To je pevačici Ani Nikolić očigledno bilo i te kako interesantno, pa se oglasila kada je čula ovu vest, pogotovo što se Mika Vasić zove kao ona. Takođe, Giba se sada zove kao pevačica Ivana Bum Nikolić.

ATAImages/ Antonio Ahel
Mika i Giba Vasić

- Stvarno top! Ja ću da promenim pol jer mi jedino još to preostaje! Zvaću se Putin Vladimir, i on je vaga. Biće da je to jedini problem, niko nema objašnjenje... Evo, ja imam (smeh) - šaljivo je, u svom stilu, poručila Ana Nikolić za Pink.rs.

Podsetimo, vest da su Mika i Giba promenili pol je podigla veliku prašinu, a još više da se jedna od njih, koja se zove Ivana, udala.

ATAImages/Antonio Ahel
Ana Nikolić

- Presrećne smo, pustite nas da uživamo same u ovim trenucima, ne komentarišemo ništa vezano za udaju moje sestre, kao ni o tome kako su naši roditelji podneli. Videli ste slike, presrećne smo - izjavila je sadašnja Ana Nikolić.

O svemu što se desilo kratko se oglasila i njihova majka Rada Vasić, koja je istakla da joj je najvažnije da su joj ćerke žive i zdrave.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike