Ana Nikolić otpustila tri dadilje?! Otkriveno kako se ponašala prema njima, ali i da li se čuje sa Rastom

11.01.2023

08:43

0

Pevačica je nedavno iznenadila sve kada je objavila oglas na svom nalogu na Instagramu u kome traži dadilju za ćerku Taru

Ana Nikolić otpustila tri dadilje?! Otkriveno kako se ponašala prema njima, ali i da li se čuje sa Rastom
Ana Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta su u braku dobili ćerkicu Taru, o kojoj zajedno brinu čak i posle razvoda. Međutim, pevačici je, zbog obaveza, bila potrebna pomoć, pa je tako zaposila dadilju - zapravo tri!

Kako se navodi, Rasti se nije dopadalo da im ćerku čuva dadilju, što je i navodno pričao, a Ana saznala.

ATAImages/Antonio Ahel
Ana Nikolić

- Rasta je ogovarao Anu da nije dobra majka jer ne može sama da čuva dete, već mora da ima tri dadilje! To je čula Ana i mnogo ju je povredilo, jer je njoj Tara centar sveta. Ona je sve svoje obaveze završavala dok je Tara bila u vrtiću, dadilje su joj pomagale samo kada je imala snimanja koja nije mogla da odloži ili kada je putovala - kaže izvor za Informer i otkriva kako je pop zvezda dala otkaz dadiljama.

- Ana je svakoj dadilji davala duple dnevnice, nije žalila novac. Međutim, jedna dadilja ju je baš iznervirala jer je pila vino dok je čuvala Taru, a Ana je za to vreme u studiju radila na novoj pesmi. Čim je to saznala, oterala ju je! Sa druge dve dadilje ostala je u kontaktu i našla im je posao kod svojih prijatelja, jer su se pokazale kao odgovorne bebisiterke. Častila ih je debelo i izvinjavala se što više ne želi da ih angažuje. Sada joj je mnogo teže jer o ćerki brine sama, ali ne žali se! Svako jutro ustaje u sedam da bi vodila Taru u vrtić i uveče je uspavljuje - priča izvor i dodaje da Nikolićeva sada od pomoćnika ima samo vozača.

ATAImages/ M.M.
Ana Nikolić

- Ana nije dala otkaz jedino vozaču, on joj je desna ruka. Vozi je na snimanja emisija i nastupe, divan je prema njoj i pomaže joj oko Tare. On je Ani 24 sata na raspolaganju i za to je debelo plaćen.

- Kad je Rasta saznao da je Ana otpustila dadilje, počeo je da je zivka i pita da li joj je potrebna pomoć. Donedavno su se svađali, ali sada su u dobrim odnosima! - završava priču izvor.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ana Nikolić i Rasta

Ana je, inače, nedavno objavila na svom nalogu na Instagramu oglas da traži dadilju, ali te objave više nema.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike