Milica Pavlović iskopirala do detalja Karleušinu koreografiju za koncert: Ukrala performans po kom je JK prepoznatljiva! (FOTO/VIDEO)

21.02.2023

07:30

1

Da li joj zato nije javno čestitala na prvom solističkom koncertu?

Milica Pavlović iskopirala do detalja Karleušinu koreografiju za koncert: Ukrala performans po kom je JK prepoznatljiva! (FOTO/VIDEO)
Milica Pavlović i Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/ Printscreen Jutjub / Jelena Karleuša / All about diva/senoritamilicamusic

Milica Pavlović nedavno je održala svoj prvi solistički koncert, a za ovu posebnu priliku izabrala je halu "Čair" u Nišu, jer i sama potiče sa juga Srbije, što često voli da naglasi.

Ona je prva zvezda "Granda" koja je održala solistički koncert pred oko sedam hiljada ljudi, što je bila uvertira za ono što sprema za publiku u Beogradskoj areni, koji će održati krajem godine nakon albuma "Kučketina".

Mnoge kolege su joj poslale javnu podršku i pohvalile njen prvi solistički koncert, a javnost i pevačicini fanovi su u čudu što to nije uradila i njena estradna drugarica - Jelena Karleuša.

Gledajući kadrove sa njenog koncerta u Nišu, nismo mogli da ne primetimo neverovatnu sličnost sa koncertom Jelene Karleuša koji je pre 13 godina održala u Beogradskoj Areni, ali i njenim brojnim nastupima sada.

Karleuša je "All About Diva" koncertom pomerila granice domaćeg šoubiznisa, a u prilog tome govore kadrovi i identične koreografije sa koncerta Pavlovićeve koji je održan 13 godina kasnije. 

Da je iskopirala u potpunosti Jelenu, govori upravo pesma "Nisi u pravu", gde JK sa zgodnim plesačem izvodi koreografiju na sceni Arene, a tako je isto uradila i Milica sa pesmom "Provereno", u šta se možete uveriti videom ispod. Na oba koncerta pevačice igraju oko muškarca koji sedi na stolici, te mu potom sedaju u krilo i igraju kao da ga zavode, a zatim one ostaju na stolici dok ih koreograf otpozadi ljubi u vrat.

Još jedan detalj pokazuje da je nekadašnja zvezda "Granda" maznula ideju od Karleuše za potrebe pojavljivanja pred svojom publikom u Nišu i to kada se, kao i Jelena, pojavila na velikoj kocki u izazovnom kostimu.

Istina je da obe imaju energične nastupe, ali je Pavlovićeva definitivno za koreografiju u Nišu skinula pokrete JK, po kojima je godinama unazad poznata jer tako započinje svaki svoj performans uz pesmu "Samo za tvoje oči".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike