Ana Nikolić i dalje ljuta na Rastu: Ti ćeš tako da pričaš, kog sam posećivala u Centralnom zatvoru, a ne na Sorboni!

17.01.2023

20:25

0

Njegova izjava „da joj nije radio alko-test" i te kako ju je zabolela

Ana Nikolić i dalje ljuta na Rastu: Ti ćeš tako da pričaš, kog sam posećivala u Centralnom zatvoru, a ne na Sorboni!
Ana Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Ana Nikolić je, izgleda, još uvek ljuta na svog bivšeg supruga, repera Stefana Đurića Rastu. Kada je izjavio da joj „nije radio alko-test", to ju je i te kako zabolelo, priznala je nedavno u jednoj emisiji na televiziji „Una". Istom prilikom, Ana je objasnila kako očekuje da se postavlja „prema majci svog deteta", a zatim i koliko se razočarala pošto takav tretman nije dobila.

- Žena koja ti rodi dete, ako te novinar pita: „Da li je bila pijana kada je to izjavila?", ti kažeš: „Nisam joj radio alko-test". To je jako, jako bezobrazno. Ako smo se dogovorili da o tome ne pričamo, onda kažeš: „Sledeće pitanje". Ako tako radiš, onda ćeš svaki put dobiti činjenice na „feed-u", na mom Instagramu. Ali ako si ti perfidan i bezobrazan, nisi radio meni alko-test, ti kog sam posećivala u Centralnom zatvoru, nisam na Sorboni, ni na Jejlu, ni na Prinstonu - izjavila je Nikolićeva, pa dodala:

„Koliko puta da ti punim pištolj?!"

- Kada nekome daš drugu šansu, to je kao kada mu ponovo napuniš pištolj, pa te promaši, pa mu napuniš pištolj, pa te opet promaši, pa mu opet napuniš... Pa, koliko puta da ti punim pištolj?

Podsetimo, čitav sukob između nekadašnjih ljubavnika počeo je kada je Ana na svom Instagramu poručila da će Rasta „snositi posledice svojih zlodela".

Ana Nikolić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Ovaj „veliki otac" moraće da snosi konsekvence za sva „zlodela” koja je uradio meni kao majci Tarinoj i, kao i Tari. Od danas u uživo prenosu idu sve istine - istakla je ona, bez objašnjenja šta je tačno tada bilo „na repertoaru".

U javnosti, spekulisalo se kako je Đurić kazao da je ona loša majka.

Na pitanja medije akonto svega, bio je dogovorio:

- Ne znam ni šta da komentarišem. Ja se nisam posvađao, ne svađam se ni sa kim. Neću da komentarišem iz roditeljske ljubavi. Ne znam da li je bila pijana, nisam radio alko-test u tom trenutku.

Stefan Đurić Rasta, 24sedam/Katarina Mihajlović
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike