"Prijovićeva laže"! Ana Nikolić se oglasila nakon Aleksandrine izjave da ne minira koleginicu: Ne postoji najava za njen koncert!

17.02.2023

12:57

0

Nije želela da joj ostane dužna nakon Aleksandrine izjave da je ne minira

"Prijovićeva laže"! Ana Nikolić se oglasila nakon Aleksandrine izjave da ne minira koleginicu: Ne postoji najava za njen koncert!
Ana Nikolić i Aleksandra Prijović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ana Nikolić, koja će 7. oktobra održati veliki solistički koncert u "Štark" areni, se oglasila nakon što je njena koleginica Aleksandra Prijović rekla da je svoj koncert na istom mestu zakazala pre godinu dana, te da ne pokušava da je minira.

Ana je na svom nalogu na Instagramu, u okviru storija, napisala da njena koleginica Aleksandra Prijović ne govori istinu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aleksandra Prijović, Ana Nikolić

- Dokaz da Prijovićeva ne govori istinu! Ovo je sa zvaničnog sajta "Štark" arene. Ne postoji najava za Aleksandrin koncert, a moj je zakazan još u decembru 2022. i puštene su ulaznice u prodaju - napisala je Ana, pa dodala:

- Meni ne smeta ona i njen koncert jer ću ja na svom uživati sa svojom publikom.

Printscreen Instagram/ananikolicofficial
Objava Ane Nikolić

 Podsetimo, Aleksandra tvrdi da ne pravi karijeru na skandalima, te da o koncertu nije javno pričala dok za to nije došlo vreme.

- Koncert u Areni sam zakazala pre godinu dana, ali nisam o tome javno pričala. Priče da sam htela da miniram Anu nisu istinite. Naprotiv, Anu cenim i poštujem. Svaka od nas ima svoju publiku, pa sam sigurna da će kod obe biti sjajna atmosfera. Ne gradim karijeru na skandalima. Ako publika ne voli moje pesme, nijedan skandal ovog sveta mi neće pomoći - tvrdila je pevačica za Informer, te istakla da je izabrala ovaj datum zato što je 22. septembar, kada je njen rođendan, bio već bukiran.

Inače, treća osoba koja će sigurno održati koncert u Areni je Milica Pavlović, koja i dalje mudro ćuti o datumu, ali prepucavanja sa Anom, nakon afere "Provereno", ne manjkaju. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike