Milica Pavlović otkrila da li je Ana Nikolić sabotira: Otići ću na njen koncert ako me lično pozove! (VIDEO)

26.01.2023

20:59

0

Pevačica oduševila izgledom na glamuroznoj ceremoniji

Milica Pavlović otkrila da li je Ana Nikolić sabotira: Otići ću na njen koncert ako me lično pozove! (VIDEO)
Milica Pavlović - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Pevačica Milica Pavlović izaziva lavinu reakcija gde god da se pojavi spajajući klasične sa nešto izazovnijim komadima, pa je tako i ovaj put elegantnim stajlingom oduševila milionski auditorijum na crvenom tepihu Music Awards Ceremony 2023.

Pavlovićeva je ispoštovala pravila ceremonije i pojavila se u dugačkoj beloj vrlo efektnoj haljini, a sve oči bile su uprte ka njoj.

Na velelepnoj sceni će imati audio-vizuelni performans, koji će najaviti seriju njenih koncerata u Nišu i Beogradskoj Areni do kraja ove godine. Neposredno pred nastup primila je nagradu za album godine "Posesivna", što je publika širom regiona izglasala SMS glasovima-

24sedam/Goran Sivački
Milica Pavlović

- Svakog dana se pripremam i radujem se svemu što dolazi, ko bude došao na koncert imaće priliku da prisustvuje ozbiljnom spektaklu, ja sam to obećala i ja ću to priuštiti. Već čujem kako pojedine kolege već pričaju da nisam normalna. Pravim koncerte i nema veze što ja to posle ne mogu nigde da iskoriastim, ali nema veze zaradiću parice i uložiću u nešto drugo. Bitno je da radim posao koji mnogo volim - počela je Milica.

Osvrnula se na koncert u Štark Areni, čiji detalji se i dalje čuvaju u strogoj tajnosti.

- Zna se kad je koncert u Beogradskoj Areni, potpisan je ugovor i data je kapara - kaže Milica.

Na pitanje da li je Ana Nikolić sabotira svojim koncertom, koji je na istom mestu zakazala za oktobar ove godine, Milica je imala interesantnan odgovor.

- Biće mnogo lepih koncerata, za početak Jelena Rozga u aprilu, Željko Samardžić, radujem se svakom koncertu, sve su to imena sa lepim kariejrama i nadam se da će svako dati maksimum - kaže Pavlovićeva.

24sedam/Goran Sivački
Milica Pavlović

Ana Nikolić je najavila da će "Provereno" otpevati još jednom u Areni u novom aranžmanu, a Milica ističe da nema ništa protiv toga da dvadeset hiljada ljudi dva puta čuje njen veliki hit.

- Ako me Ana lično bude pozvala, otići ću na njen koncert. Gost, to je već druga priča, ali ovako da. Oprostila sam joj to što se dogodilo. Ja obožavam Anu Nikolić iz perioda albuma "Januar". Tada su ona, Ksenija Pajčin i Jelena Karleuša bile brutalno dobre ribe - priznala je Milica, pa dodala:

- Sve nagrade mi pripadaju! Svi pevaju moju pesmu "Provereno", a ono što me posebno raduje jeste moj večerašnji nastup - zaključila je Milica Pavlović.

24sedam/Goran Sivački
Milica Pavlović

Šta je Milica Pavlović još rekla u razgovoru sa medijima, možete pogledatoi u videu ispod teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike