Skandal u "Zvezdama Granda"! Majka kandidata optužila Snežanu Đurišić za iznudu novca: Tražila je pare da moj sin prođe dalje!

19.02.2023

09:40

0

Snežana se oglasila povodom optužbi, pa poručila da je uvređena

Skandal u "Zvezdama Granda"! Majka kandidata optužila Snežanu Đurišić za iznudu novca: Tražila je pare da moj sin prođe dalje!
Nata i Dušan Vukadinović, Snežana Đurišić - Copyright Antonio Ahel/ATA Images/YouTube/Zvezde Granda

Talent-šou program "Zvezde Granda" godinama je najpopularnije muzičko takmičenje na prostoru Balkana, a snimanje trećeg kruga takmičenja doneo je i skandal kakav ovaj šou ne pamti.

Naime, majka kandidata Dušana Vukadinovića iz Crne Gore, Nata Vukadinović, oglasila se za medije i optužila članicu žirija, Snežanu Đurišić, da je tražila novčanu nadoknadu kako bi se njen sin plasirao u dalji tok takmičenja.

Dušan je snimao emisiju trećeg kruga u sredu, 15. februara, i ispao je. Đurišićka mu je bila mentor, a ogorčena majka krivicu je svalila na pevačicu.

- Doživela sam golgotu. Snežana Đurišić je tražila novac da moj sin prođe u naredni krug "Zvezda Granda". Ako moja deca nisu kako treba, neću da ih branim, ali znajući da je moje dete fino, kulturno, vaspitano, rekla sam mu da sluša gospođu Snežanu, koja me najstrašnije povredila. Kad je prošao drugi krug, rekla mu je: "Dušane, ovo ti je sad besplatno", znate, kao daje mu gratis. To nam je preneo kad je došao kući, ali mi roditelji nismo to tako shvatili. Prošao je taj krug i za treći mu je zacrtala šta će da peva. Međutim, pred emisiju bio je uznemiren, videla sam da nešto nije u redu. Kada smo se upoznale, Snežana je počela da vrišti na mene - tvrdi Nata.

Nata tvrdi da je Snežana indirektno iznuđivala novac od njenog sina, kom je bila mentor tokom takmičenja.

- Nije tražila direktno, nego indirektno. Govorila mu je da ona ne radi za džabe. Nije htela da mi pruži ruku u sobi za podršku. Kulirala me je. Upitala sam je da li je moj sin nešto pogrešio i da li joj je nešto loše rekao. Tada mi je saopštila da Dušan neće proći dalje, da je za njega takmičenje završeno. Unela mi se u lice i rekla da ona ne radi za džabe i da treba da joj platim. Ostala sam zatečena, skamenila sam se. Nisam joj dala novac i moj sin nije prošao dalje. Posle je rekla Dušanu da beži i ja nisam znala šta se događa. Nisam joj dala pare i normalno da on nije prošao. Rekla je da je moj sin nije slušao - priča majka kandidata.

ATAImages/ M.M.
Snežana Đurišić

Nata ističe da slulčaj nije prijavila Saši Popoviću, jer u naletu uznemirenosti nije mogla adekvatno da odreaguje.

- Nisam znala kako da reagujem. Paralisala sam se. Uplašila sam se da sinu ne bih naškodila. Takva agresivnost, kakvo je to ophođenje. Verujem u Boga i u sve ću da se zakunem da mi je Snežana tražila pare. Ona nije glasno govorila dok mi je tražila pare - zaključuje Nata.

Snežana Đurišić se oglasila povodom optužbi majke kandidata kom je bila mentor "do juče" i demantovala optužbe, za koje kaže da su uvredljive. Istakla je da svoj posao radi odgovorno i savesno, te da je direktor Saša Popović upoznat sa svim što se dešava.

- Radim svoj posao vrlo odgovorno i trošim svoje vreme da pomognem mladim ljudima jer sam obrazovana i kao umetnik dokazana. Apsolutno neću da komentarišem ničije izjave na ovu temu jer su smešne i pomalo odvratne. Sve informacije na ovu temu možete dobiti kod direktora Saše Popovića, koji je upućen u sve što mi kao mentori radimo s kandidatima. Takođe, jedino Saša donosi odluku ko prolazi u baraž. On je ispao u baražu odlukom Saše Popovića - rekla je Đurišićka, prenosi Kurir.

ATAImages/ A.A.
Snežana Đurišić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike