Polugola Karleuša prošetala gradom: Tračicama jedva prekrila intimne delove tela! (VIDEO)

20.02.2023

11:16

1

Ne prestaje da šokira

Polugola Karleuša prošetala gradom: Tračicama jedva prekrila intimne delove tela! (VIDEO)
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ A.A.

Jelena Karleuša naširoko je poznata po svom modnom izražaju, zahvaljujući kome je neretko završavala na stranicama inostranih medija. Pevačicin ekscentričan stil konstantna je tema medijskih napisa, a čini se da ni poslednjim stajlingom nije razočarala. 

Naime, Karleuša je objavila videozapis na kome šeta ulicom, u malo je reći provokativnom izdanju, u vidu prozirnog kombinezona, koji je tračicama jedva prekrivao intimne delove plavokose performerke. Ostatak stajlinga činile su crne Versaće čizme i crvene naočare za sunce, dok je kosu podigla u bujni, visoki rep. 

 

 

Podsetimo, Jelena se nedavno našla u središtu skandala, nakon što je njena kolegnica Dara Bubamara škakljivim stihovima najavila svoju novu pesmu kontroverznog naziva "Koka roka", koju potpisuje nedavno preminuli tekstopisac, Milan Laća Radulović, a koju je prevashodno pisao upravo za Karleušu.

Naime, kako je 24sedam saznao, pre više od godinu dana, sin Marine Tucaković napisao je tekst namenjen dugoočekivanom Jeleninom albumu, te joj ga je tada i predočio. Vlasnica hita "Krimi rad" kada je demo verziju čula, "odbila je numeru, jer je smatrala da je pesma debilna".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike