Milica Todorović dobila glavnu ulogu u "Pevačici", pa priznala da joj nisu potrebni saveti Milice Pavlović: Bolja sam glumica od nje!

15.02.2023

10:24

2

Todorovićeva se oprobala u glumi još na početku karijere

Milica Todorović dobila glavnu ulogu u "Pevačici", pa priznala da joj nisu potrebni saveti Milice Pavlović: Bolja sam glumica od nje!
Milica Todorović i Milica Pavlović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Prva sezona serije "Pevačica" u kojoj je Milica Pavlović igrala glavnu ulogu privukla je veliku pažnju, a o pevačicinom angažmanu u glumačkom projektu se mnogo spekulisalo, te se njen talanat za glumi neretko dovodio u pitanje.

U drugoj sezoni popularnog ostvarenja umesto Pavlovićke, čiji lik u seriji je misteriozno ubijen, glavnu ulogu tumačiće njena koleginica Milica Todorović.

S obzirom da je i ranije imala angažovanja u svetu glume, pa čak sarađivala i za Kusturicom, Milica Todorović ističe da nije zvala koleginicu imenjakinju ni za kakvu pomoć, niti sugestiju jer, kao što je navela, ona je glumila i pre nego što se Milica Pavlović oprobala u pomenutoj seriji.

ATA Images/Antonio Ahel
Milica Todorović

- Nisam je zvala za savete, nisu mi potrebni njeni saveti jer sam ja glumila mnogo pre nje i bolja sam glumica od nje, ne shvatam zašto bih ja nju zvala - rekla je Todorovićeva, prenosi Republika.

U novoj sezoni "Pevačice", publika će imati prilike da gleda brojne novitete, a producent ovog projekta Predrag Gaga Antonijević otkrio je za pomenuti portal da će svaka sezona imati svoju pevačicu, pa priznao zašto su se odlučili za Todorovićku.

- Ona je već pokazala da poseduje talenat za glumu, pa je postala deo naše ekipe, ali i u nastavku će gledaoci videti Milicu Pavlović, koja je ubijena u prvoj sezoni, budući da će se vraćati slike iz prošlosti - zaključuje Antonijević.

24sedam/Katarina Mihajlović
Predrag Gaga Antonijević

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike