Elena Kitić 2010. sa mamom na Karleušinom koncertu u Areni: Fotografija dvanaestogodišnje pevačice izazvala buru! (FOTO)

30.01.2023

23:11

0

O njenim estetskim korekcijama se mnogo spekuliše, a ovako je izgledala u tinejdžerskom periodu

Elena Kitić 2010. sa mamom na Karleušinom koncertu u Areni: Fotografija dvanaestogodišnje pevačice izazvala buru! (FOTO)
Elena Kitić - Copyright Instagram printscreen/elenakitic

Jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, Elena Kitić, popularnost je stekla još u ranom detinjstvu kao ćerka poznatog estradnog para, Mileta Kitića i Marte Savić.

Marta i Mile su u skladnom braku dugi niz godina, a 1997. dobili su Elenu. Mile ne krije da i pre ljubavi sa Martom ima ćerku Sanju, koju je u 22. godini života dobio sa izvesnom Bosiljkom. Pevač je nedavno otkrio da njegova starija ćerka živi u Nemačkoj, te da imaju skladan odnos.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marta Savić i Mile Kitić

Mlađa ćerka je odlučila je da uplovi u svet muzike i po uzoru na poznate roditelje nastavi estradni put. O njenom ekstravagantnom izgledu se mnogo spekuliše, futurističkim imidžom definitivno pomera granice i izaziva pažnju, a o njenim estetskim korekcijama se malo zna.

Elenine fotografije iz prošlosti i s početka karijere se često upoređuju sa današnjim, a sada je na jadnoj Instagram stranici isplivala Elenina fotografija sa majkom Martom iz maja 2010. godine, kada je imala svega 12 godina.

Marta je tada sa dvanaestogodišnjom ćerkom došla na prvi veliki solistički koncert koleginice Jelene Karleuše koji se održavao u Beogradskoj Areni.

ATAImages/ A.A.
Jelena Karleuša

- Bilo je za svaku pohvalu. Ponoviću ono što sam napisala i na Fejsbuku... Jelena, hvala ti što si nam donela i priuštila svetsku iluziju - izjavila je tada Marta Savić, a nema sumnje da je mladoj Eleni Karleuša poslužila kao inspiracija za sve što radi danas.

Ono što je mnogima zapalo za oko jeste Elenin izgled, a mnogi je ne bi ni prepoznali. Elenin tinejdžerski imidž oduševio je javnost, a mnogi komentarišu da je ista tata. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip (@podvarak26)

Elena je s godinama doživela pravu transformaciju, a prava evolucija njenog fizičkog izgleda usledila je tek potom što je uplovila u estradne vode. Ipak, Elena s korekcijama nije preterivala, te mnogi komentarišu da je sve radila s merom i ukusom.

Spekulisalo se kako je vilicu popunjavala hijaluronom da bi joj bila špicastija, usta takođe istom tečnošću kako bi dobila na volumenu. Ni jagodice nisu zaostale te je njihova punoća nadomeštena istom supstancom koja je popularna u poslednje vreme. Njen oblik očiju je takođe drugačiji, odnosno, po svemu sudeći, radila je intervenciju zvanu "mačije oči".

Ova tehnika je u poslednje vreme  veoma popularna u svetu, a radi se tako što se tanke niti provuku kroz kožu koja se nakon toga zateže i povlači prema gore kako bi se dobio zaobljeni izgled očiju i u isto vreme podignute obrve i kapci.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike