Šakiri će skočiti pritisak: Pike objavio prvu fotografiju sa novom devojkom i zapalio internet! (FOTO)

26.01.2023

10:33

0

Rat bivših supružnika ne jenjava

Šakiri će skočiti pritisak: Pike objavio prvu fotografiju sa novom devojkom i zapalio internet! (FOTO)
Šakira, Žerar Pike - Copyright Profimedia

Čitava planeta pomno prati aferu Šakira - Žerar Pike. Popularni par stavio je tačku na svoj odnos nakon 12 godina, a razlog tome je golgeterova preljuba sa dvadesetdvogodišnjom Klarom. Kolumbijska senzacija je pre desetak dana objavila pesmu u kojoj je isprozivala oca svoje dece i tom prilikom zapalila društvene mreže, ali i top liste širom sveta.

Da rat bivših supružnika ne jenjava, govori u prilog činjenica da je danas na svom Instagram profilu Žerar po prvi put objavio fotografiju sa svojom novom izabranicom, a atraktivan par, prisniji nego ikada, u crnom, priljubljenih glava, deluje zaljubljenije nego ikada.

Komentari su se nizali, a među komplimetima nekadašnjih Pikeovih saboraca iz Barselone, bilo je na desetine onih koju su aludirali da se na fotografiji nalazi famozni "Kasio", odnosno mlađana Španjolka, iz, sada već, legendarne Šakirine pesme. 

- "Kasio" mora da je depresivan jer je njegov šećerni tatica objavio fotografiju sa njom, bez bilo kakvog dodatnog opisa - napisao je jedan, a drugi se nadovezao:

- E moj Pike, nije ti to "Roleks" - aludirajući na pop zvezdu i majku Milana i Saše. 

Podsetimo, u jeku skandala Šakire i Žerara Pikea, na mrežama se pojavio videozapis koji je uznemirio svetsku javnost, a jedan od glavnih aktera je golgeterova majka, Monserat Bernabeu.

Na spornom snimku se Šakira i njena svekrva svađaju, dok u jednom trenutku Pikeova majka besno hvata za lice kolumbijsku zvezdu. Ono što je dodatno razbesnelo javnost je momenat kada je Monserat navodno kroz zube rekla: "Moraš da začepiš usta", pokušavajući sve vreme da utiša najuspešniju latino pevačicu svih vremena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike