Šakira potkačila Pikea: I pored slomljenog srca možemo da nastavimo da volimo

02.01.2023

12:10

0

Pop zvezda je sumirajući godinu za nama, iskoristila priliku i da prozove bivšeg

Šakira potkačila Pikea: I pored slomljenog srca možemo da nastavimo da volimo
Šakira - Copyright Profimedia

Za Šakiru je prethodna godina i te kako bila turbulentna. Njena veza sa Žerarom Pikeom je pukla, a njihov raskid se odrazio na sve oko njih, te je njen otac čak završio na intenzivnoj nezi. Pevačica je sumirala utiske i obratila se svojim pratiocima snažnom porukom.

Ipak, iako je ovo presek svega onoga što ju je snašlo u prethodnoj godini, mnogi su njene reči shvatili i kao provokaciju upućenu bivšem.

- Iako su nam rane i u ovoj novoj godini otvorene, vreme leči sve. Čak i ako nas je neko izdao, moramo da nastavimo da verujemo. Suočeni sa prezirom, nastavite da cenite sebe, jer dobrih ljudi ima više nego nepristojnih. Više je empatičnih nego neosetljivih ljudi. Manje ih odlazi, a više njih ostaje pored nas - napisala je Šakira i nastavila: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

- Naše suze nisu na otpadu, one zalivaju zemlju na kojoj će se rađati budućnost i čine nas boljim ljudima, da i pored slomljenog srca možemo da nastavimo da volimo - poentirala je Šakira u novogodišnjoj poruci koju je objavila na Instagramu.

Podsetimo, Šakira i Pike su 12 godina bili u vanbbračnoj zajednici u kojoj su dobili dvoje dece. Međutim, u stranim medijima je sredinom godine odjeknula vest da je njihova veza pukla, jer Žerar nije veran pevačici. 

Naime, fudbaler je Šakiru zamenio novom devojkom, studentkinjom, Klarom Čijom Marti.

Bivši par se nedavno, posle maratonskih pregovora, dogovorio oko stareljstva nad sinovima Milanom i Sašom. Deca će biti sa majkom u Majamiju, a otac će moći da ih poseti kad god to bude poželeo.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike