Pike i Šakira napuštaju zajedničku kuću: Čudne slike ispred imanja poznatog para (FOTO)

15.11.2022

09:35

0

Autor: 24sedam

Doskorašnji fudbaler Barselone i njegova bivša supruga saglasili su se da prodaju kuću u kojoj su živeli sa dva sina Milanom i Sašom. Ispod ograde imanja primećeni su kamioni koji odnose stvari

Pike i Šakira napuštaju zajedničku kuću: Čudne slike ispred imanja poznatog para (FOTO)
Šakira i Đerar Pike - Copyright Profimedia

Bivši igrač Barselone Đerar Pike i njegova bivša supruga, kolumbijska pevačica Šakira, prodaju zajedničku kuću u Barseloni, a cena prava "sitnica" - 14.000.000 evra.

Prema izvorima sportskog dnevnika As, u samoj kući postoji teretana, a ceo komples sadrži još teniski teren, fudbalsko igralište, nekoliko bazena, bioskopsku salu i mnoge druge prostorije koje nisu tematske.

Profimedia
 

"Paparaci" su pre sedam dana primetili da se ispred zajedničke kuće nešto čudno događa. Naime, preko ograde imanja kranovima su premeštane čitave masline sa korenjem. One su kamionima preseljene na drugu lokaciju, koja još nije poznata.

Podsetimo, par je raskinuo ovog leta posle 11 godina veze. Otpočetka se sumnja da je u piutanju neverstvo bivšeg fudbalera. Par ima dva sina, Milana i Sašu.

Pike je odlučio početkom meseca da u 35. godini završi sa aktivnim igranjem. On je na poslednjem meču kao rezervni igrač dobio crveni karton zbog verbalnog sukoba sa sudijom Hezusom Hilom Manzanom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike