Žerar Pike otišao korak dalje sa novom devojkom: Nije ispoštovao dogovor koji je imao sa Šakirom (VIDEO)

14.10.2022

07:55

0

Postoje indicije da fudbaler i Klara žive sa njegovom decom koju je dobio sa pevačicom

Žerar Pike otišao korak dalje sa novom devojkom: Nije ispoštovao dogovor koji je imao sa Šakirom (VIDEO)
Pike - Copyright Profimedia

Raskid Šakire i Pikea i dalje intrigira javnost, a njihova priča, sada je dobila je novi nastavak. Mediji su pisali da fudbaler tokom dugogodišnje veze nije bio veran pevačici, i da je veza sa novom devojkom Klarom Čiom Marti samo jedan od razloga zbog kog je došao kraj njihovoj ljubavi.

Pošto se u javnosti saznalo za raskid Šakire i Pikea, fudbaler je u prvi mah držao u tajnosti vezu sa novom devojkom, a odnedavno je počeo i da se sa njom pojavljuje na javnim događajima, a da je njihova veza dobila ozbiljnu notu govori i to što Klara provodi vreme sa decom koju je Pike dobio dok je bio u vezi sa Šakirom.

Profimedia
Šakira i Pike

 

Svetski paparaci su usnimili Pikea i Klaru sa njegovim sinovima Milanom i Sašom kako provode vreme u prirodi. 

Strani mediji su pisali da je kolumbijska pevačica koja je navodno bivšem partneru postavila ultimatum da se ne pojavljuje u javnosti sa novom partnerkom godinu dana nakon njihovog raskida.

 

 

Pike očigledno taj dogovor ne poštuje, ocenjuju brojni portali, a to što je i decu upoznao sa Klarom novi je dokaz ozbiljnosti tog odnosa, a postoje i indicije da dečaci žive sa ocem i njegovom novom devojkom.

Bivši partneri vode bitku oko starateljstva nad sinovima, a njihov nedavni sastanak u Barseloni tim povodom završio se veoma burno i bez dogovora pa su u opticaju različiti scenariji. Šakira želi da decu odvede u Majami, sa čim Pike nikako nije saglasan.

Podsetimo, pevačica i fudbaler bili su u vezi 12 godina. Pre nekoliko meseci saznalo se da se on zabavlja sa studentkinjom koja je radila u Pikeovoj producentskoj kući. Nedavno ju je i zapratio na instagramu na profilu koji je jedno vreme bio neaktivan.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike