Šakira i Žerar Pike deci dali srpska imena: Otkriven razlog zbog kog su se odlučili na ovaj potez

23.01.2023

18:54

0

Posle raskida, starateljstvo nad decom je pripalo pevačici

Šakira i Žerar Pike deci dali srpska imena: Otkriven razlog zbog kog su se odlučili na ovaj potez
Šakira i Žerar Pike - Copyright Profimedia

Latino diva Šakira i fudbaler Žerar Pike su u vanbračnoj zajednici dobili dva sina kojima su dali srpska imena - Milan i Saša. Njihovoj ljubavi je došao kraj zbog fudbalerovog neverstva, a posle raskida, par je sklopio dogovor o starateljstvu nad sinovima

Njih dvojica će naizmenično provoditi po 15 dana sa ocem i majkom, a prva "primopredaja" izvršena je u Los Anđelesu.

Ono što malo ko zna jeste zašto su Šakira i Pike dali naslednicima pravoslavna imena. Prvog naslednika bivši par je dobio 2014. godine i dali su mu ime Milan, što je tada bilo veliko iznenađenje za javnost. Drugom sinu su godinu dana kasnije dali ime Saša. 

O razlozima za srpska imena postoje brojne verzije. Jedna je ta da je Šakirin otac, Vilijam potomak Makedonaca, a po drugoj da je odrastao u pravoslavnom okruženju.

Twitter/3gerardpique
Šakira i Žerar Pike sa decom

Pojedini mediji su pisali i da je pevačicin tata Vilijam Mebarak Čadid rođen u Libanu, katolik po rođenju, u stvari potomak nekog pravoslavnog Makedonca.

Podsetimo, Šakira je posle kraha ljubavi sa Pikeom snimila pesmu kojom je prozvala bivšeg, a stihovi govore kakav je njihov odnos bio. Pesma je za tren oka postala viralna na svim platformama, a pevačica je dobila brojne poruke podrške.

Profimedia
Šakira

- Misliš da si me povredio, ali si me učinio jačom. Ne vraćam ti se, ne plači za mnom i ne preklinji me. Razumem da nije nije moja krivica i da te kritikuju, ja samo pravim muziku, žao mi je ako ti to smeta. Mnogo si se promenio, ja te nisam poznavala takvog. Vredim koliko i dve dvadesetdvogodišnjakinje, zamenio si Roleks za Kasio i Ferari za Tvingo - govore stihove Šakirine nove pesme. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike