Isplivala Šakirina fotografija iz prošlosti u jeku skandala sa Pikeom: Pljušte komentari na račun pevačicinog izgleda!

21.01.2023

22:40

0

Mnogi smatraju da se pevačica uopšte nije promenila

Isplivala Šakirina fotografija iz prošlosti u jeku skandala sa Pikeom: Pljušte komentari na račun pevačicinog izgleda!
Šakira - Copyright Profimedia

Šakira je poslednjih dana glavna tema, kako domaćih, tako i svih svetskim medija zbog svoje nove pesme u kojoj je potkačila svog bivšeg nevenčanog supruga, fudbalera Žerara Pikea.

Kada je reč o njihovom odnosu strasti se ne smiruju, a celokupnu svetsku javnost šokirao je način na koji je Šakira saznala da je partner vara. 

Naime, Šakira je nakon poslovnog putovanja došla u svoj i Pikeov zajednički dom i htela je da se zasladi džemom od jagoda, koji ona inače obožava, za razliku od njenog supruga, koji ga ne jede. Takođe ni njeni sinovi Milan i Saša nisu ljubitelji ove poslastice, međutim, tokom njenog odsustva džem je bio pojeden, a pevačica je odmah posumnjala da je neko bio u kući, što se kasnije ispostavilo kao istina.

Profimedia
Žerar Pike i Šakira

Šakirina osvetnička pesma je postala pravi hit, a za samo devet dana broji neverovatnih 167 miliona pregleda.

Kako je poslednjih dana tema svih svetskih medija, tako izviru i Šakirine fotografije iz prošlosti i s početka njene karijere, a jedna Instagram stranica kojoj su tematika devedesete godine, objavila je pevačicinu fotografiju iz 1999. godine, a njen tadašnji imidž i crvena kosa izazvali su lavinu komentara.

Iako poslednjih godina Šakirina nijansa kose vuče na crveno, pevačicin izgled se do danas nije mnogo promenio, a jedan od komentara glasi: Izgleda isto čitav moj život!

Fotografija je nastala neposredno pred Šakirinu veliku tromesečnu turneju po Latinskoj Americi, pod nazivom "Tour Anfibio", a u istom periodu osvojila je i nagradu MTV Video Music Award u kategoriji omiljeni međunarodni izvođač.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 90s Classy (@90ssclassy)

Podsetimo, Šakira i fudbaler Pike su sredinom 2022. godine zvanično raskinuli romansu u kojoj su dobili sinove Milana i Sašu. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike