Poznate dame koje su izvadile silikone iz usana: Neuspeli zahvati im došli glave, spas potražile kod hirurga!

19.01.2023

07:30

0

Rešile su da uklone silikone, i vrate prirodan izgled svojim usnama

Poznate dame koje su izvadile silikone iz usana: Neuspeli zahvati im došli glave, spas potražile kod hirurga!
Severina, Edita i Marina Visković - Copyright Pexels/Antonio Ahel/ATAImages

Početkom dvehaljaditih i ekspanzijom meksičkih sapunica na prostoru Balkana, mnoge naše pevačice, voditeljke i glumice su po uzoru na silikonske lepotice koje su igrale glavne uloge u telenovelama ugradile silikonske implante, kako u grudima i zadnjici, tako i u jagodicama i usnama.

Jedna od prvih sa estrade koja se odlučila na ovaj korak i drastično uveličala svoje atribute, jeste pokojna pevačica Ksenija Pajčin, koja je odmah po izvršenim korekcijama i javno govorila o tome, dok su mnoge njene koleginice krile istinu od javnosti, iako je ona bila očigledna. Tako se i dan-danas prepričava Ksenijina parola "Niko ne sme da kaže da ove grudi nisu moje. Moje su, sama sam ih platila!".

Kako poznate dame slepo prate trendove, a silikonske lepotice više nisu "u modi", tako su mnoge vremenom odlučile da povade kubike iz grudi i usana, te su spas potražile kod estetskih hirurga, kako bi se rešile pakla koji su im implanti uzrokovali.

Edita Aradinović

Edita je jedna od retkih pevačica koja za svoj izgled dobija samo pozitivne komentare. Iako redovno trenira i pobornik je zdravog načina života, Aradinovićeva je svojevremeno posetila estetskog hirurga i povećala svoje usne. 

Ona je gostovala u poslednjoj emisiji kod Ognjena Amidžića, a njena promena na licu, nakon vađenja hijalurona iz usana širokom auditorijumu je bila očigledna, o čemu je i sama govorila.

Bojana Rajić

Među prvima koja je izvadila silikone iz usana jeste bivša manekenka Bojana Rajić. Ona je priznala da je trpela jake bolove, te da je prošla pakao sa vađenjem silikona iz usana.

Printscreen Instagram/Bojanarajicđurđević
Bojana Rajić

Marina Visković

Pevačica Marina Visković oduvek je važila za jednu od najzgodnijih i atraktivnijih dama na našoj estradi, a nedavno je vrlo otvoreno priznala ko je zadužen za njenu lepotu. Pevačica nije krila da je u pitanju estetska, kao i plastična hirurgija.

Svojevremeno je podelila fotografiju na kojoj je pokazala pratiocima da je otišla da reši problem u usnama, budući da je nekoliko puta aplicirala biopolimer u njih. Nakon nekog vremena njene usne su se deformisala, zbog čega je bila prinuđena da ih reši hirurškim putem, što je ona i uradila. Viskovićeva je potom na Instagramu apelovala na svoje pratioce da kada budu hteli da nešto koriguju na sebi, da bude proveren i legalan materijal. 

ATAImages/ A.A.
Marina Visković

Olja Crnogorac

Bivša voditeljka, Olja Crnogorac, je jedna od retkih koja je priznala da je izvadila silikonske implantate iz usana i apelovala na devojke da dobro razmisle kada požele da nešto promene na svom licu i telu. Ona je imala samo jedan kubik u usnama, a s obzirom da su se silikoni vremenom menjali, te nisu imali volumen kao neposredno nakon operacije, Olja je odlučila da ih izvadi hirurškim putem.

ATAImages/Antonio Ahel
Olja Crnogorac

Jelena Kerleuša

Karleuša je neko kome javnost često pripisuje estetske operacije, dok ona već godinama tvrdi da je na sebi korigovala jedino grudi, i usne. Ona ističe da je na početku karijere imala privremeni filer u gornjoj usni.

- Ovde nema plastične hirurgije, nema fotošopa i nema filtera! Muka mi je od laži i gluposti koje se o meni pričaju i objavljuju! Neka zli i zavidni shvate da nisu svi skrndelji kao oni! Sem grudi i privremenog filera u gornjoj usni pre 15 godina, nikad ništa na svom licu i telu nisam "dorađivala"! Iako sam rodila dvoje dece, iako imam 36 godina, nikad nisam ubrizgavala botoks ili bilo koje drugo s*anje - napisala je Jelena na svom Fejsbuku svojevremeno.

ATAImages/Antonio Ahel
Jelena Karleuša

Severina Vučković

Regionalna pop zvezda, Severina Vučković, povećala je usne silikonom još krajem devedesetih, ali ih je popravljala pre nekoliko godina. Njen osušeni i graškast izgled usana pre koncerta u Beogradskoj areni pre deset godina opravdao je Severinin nekadašnji menadžer Tomica Petrović.

On je rekao da su se pevačici usne osušile od pevanja i dodao da Seve ne voli javno da priča o estetskim zahvatima.

Severina, ATA Images/Antonio Ahel
Severina Vučković

Ana Nikolić

Kako su pre nekoliko godina navodili domaći mediji, pevačica Ana Nikolić se rešila dotrajalih silikona, ali je nakon toga navodno posetila hirurga kako bi joj izvadio salo iz stomaka i ubrizgao u usne. 

Elena Karaman

Elena je poslednjih godina spoznala da sreća nije u materijalnom blagostanju, te je donela odluku da ponovo bude prirodna. Izvadila je silikone iz grudi i usana, a mir je potražila u domu na planini Kosmaj.

Printscreen „Ekskluziv"
Elena Karaman

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike