Olja Crnogorac s ocem provodi vreme - uz konjak od 3.000 evra! Posle likera i vina „prešli igricu"! (VIDEO)

14.01.2023

14:01

0

Proslavljena voditeljka ovime je pokrenula lavinu komentara

Olja Crnogorac s ocem provodi vreme - uz konjak od 3.000 evra! Posle likera i vina „prešli igricu"! (VIDEO)
Olja Crnogorac - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nekadašnja manekenka i voditeljka Olja Crnogorac jedna je od trenutno - najpoznatijih tiktokerki sa domaće scene. Na ovoj platformi, ona deli razne momente iz privatnog života i ne propušta da pokrene lavinu komentara.

Tako je bilo i pošto se, najpre, rešila zapušenog nosa koji je, prema sopstvenom priznanju često muči, a onda nazdravila konjakom od 3.000 evra. U ovome, inače, tata joj je pravio društvo, što skoro da nema ko od njenih pratilaca nije pozdravio bar „lajkom".

- Šmrkljam otkad znam za sebe... Moj tata je našao idealno rešenje da izbaci ove sline iz mene. Kada smo to uradili, onda smo krenuli da pijemo - istakla je Olja, pa uzela flašu pića.

Kada ju je otac upitao koliko ju je to zadovoljstvo koštalo, nije želela da otkriva. Cenu je promrmljala, pa pokušala i u potpunosti da je sakrije vikanjem preko snimka, ali u komentarima je brzo isplivala vrtoglava cifra (3.000 evra, a ima ih i značajno skupljih).

- Previše si sipala. Ovo u čaši je sada dve stotine evra. Evo tebi, ćerko, ovo iz čaše natrag, a ti meni daj 100 evra. Ja vraćam ovih 200 evra. Pored likera, vina, popili smo sve. Mi ćemo da budemo kao dve svinje! - nasmejao se on pa nazdravio sa svojom naslednicom, koja je iskoristila trenutak i da nauči tatu kako da uživa u skupocenom konjaku.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike