Severina neprepoznatljiva pre muzičke karijere: Isplivala pevačicina fotografija stara preko 30 godina!

10.01.2023

19:44

0

Mnogi su u prvi mah pomislili da se radi o našoj glumici - Maji Sabljić

Severina neprepoznatljiva pre muzičke karijere: Isplivala pevačicina fotografija stara preko 30 godina!
Severina Vučković - Copyright Severina, ATA Images/Antonio Ahel

Severina Vučković važi za jednu od najvećih regionalnih zvezda, koja puni najveće hale širom prostora bivše Jugoslavije. 

Poslednji veliki solistički koncert u srpskoj prestonici, održala je u novembru 2019. godine u beogradskoj Areni, pred oko 20 hiljada posetilaca, u okviru "The Magic Tour-a".

Severina mnogo ulaže u svoju karijeru, pažljivo planira svaki korak i oko sebe ima pažljivo odabran tim saradnika koji je u stopu prate, drže određene stvari pod kontrolom i njena su desna ruka.

ATAImages/ Antonio Ahel
Severina Vučković

Njen ljubavni život pratile su brojne intrige otkako se pojavila na javnoj sceni. Od eksplicitnog videa sa jahte, braka sa Milanom Popovićemburnog razvoda i borbe za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, pa do nešto mirnije romanse sa Igorom Kojićem, sinom Dragana Kojića Kebe, od kog se razvela 2021. godine.

O tome da je jedna od najfatalnijih žena na prostoru Balkana svedoče mnoga dela, ali i brojne poznate ličnosti, od Gorana Bregovića do Zdravka Čolića, koji su o Severini svojevremeno govorili kao posebnoj ženi sa nestvarnom harizmom koju poseduju samo retki.

Antonio Ahel/ATAImages
Severina Vučković

Pored karijere, pevačica vodi računa i o svom fizičkom izgledu i stajlinzima, čime je i privukla veliku pažnju kada se prvi put pojavila na sceni 1989. godine na jednom festivalu u rodnom Splitu.

Sada se na jednoj Instagram stranici pojavila Severinina fotografija iz mladosti, samo godinu dana pre stupanja na muzičku scenu, a mnogi je nisu prepoznali, te su u komentarima nagađali da se radi o glumici Maji Sabljić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike