Svi su bili ludi za Ksenijom Pajčin: Pevač se prisetio njihovog izlaska u klub, nije mogao da veruje šta se dešava

03.12.2022

21:21

1

Danijel je ispričao da mu je sama pevačica priznala da joj pada teško to što je svi gledaju kroz lepotu

Svi su bili ludi za Ksenijom Pajčin: Pevač se prisetio njihovog izlaska u klub, nije mogao da veruje šta se dešava
Ksenija Pajčin - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ksenija Pajčin, tragično nastradala pevačica, bi na današnji dan, da je živa, proslavljala 45. rođendan.

Kseniju su fanovi i kolege voleli, a među onima koji su bili bliski sa njom je bio i Danijel Alibabić, crnogorski pevač.

On se danas prisetio pevačice i otkrio kakva je ona bila prema njemu, ali i da nije bilo osobe koja se ne bi okrenula za njom kada bi se pojavila u nekom klubu.

Slika ekrana/TV Pink Show
Ksenija Pajčin

- Nikada neću zaboraviti kolliko je srdačno i bezrezervno prihvatila moje dolaske u Beograd i svaki put me je onako, kao starija sestra, pitala da li mi nešto treba i da li je sve ok. O njenoj lepoti je suvišno pričati. Reći ću vam samo da u vreme kada  je bio popularan izlazak u beogradski Stefan Braun klub, nije bilo osobe ni muške ni ženske koja se ne bi okrenula za nama kada bi Ksenija Pajčin uhodala u klub - pričao je Danijel u emisiji "Vikend na K1" i nastavio:

- Kasnije mi je bilo jasno kada mi je objašnjavala i sama, da joj ta njena harizma i lepota, vrlo često otežava život. Jer, nije bilo normalno posebno u ono vreme, izaći iz kuće i biti na meti svih radoznalaca koji su želeli da je gledaju. A svi su želeli... Svi su bili ludi za Ksenijom Pajčin. Za mene, to je najlepša žena sa najvećom harizmom koja se pojavila na estradi.

ATAImages/Antonio Ahel
Danijel Alibabić

Podsetimo, Ksenija Pajčin je tragično nastradala u martu 2010. godine, kada ju je ubio tadašnji dečko Filip Kapisoda, a potom izvršio samoubistvo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike