Izvadila je hijaluron iz usana! Edita Aradinović: Delovala sam i sebi i drugima previše veštačko!

24.09.2021

09:35

0

Pevačica čuva privatni život u tajnosti, ali je ipak napravila izuzetak, te progovorila i o borbi sa depresijom, estetskoj hirurgiji i zašto nije bila zadovoljna svojim izgledom

Izvadila je hijaluron iz usana! Edita Aradinović:  Delovala sam i sebi i drugima previše veštačko!
Edita Aradinović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ljubavni život Edite Aradinović intrigira javnost godinama unazad, a svi se pitaju šta se s njom dešava nakon što je imala nastup na festivalu “Music Week”. Privatni život ne želi da deli javno, ali povremeno iznese stav o muškarcima i braku. 

Na pitanje zašto je smanjila objave na Instagramu, te da se na neki način povuče iz javnosti, ona kaže:

- Hvala Bogu, ništa loše nije prouzrokovalo taj potez, samo manji duševni odmor i pripreme na novim projektima. Neće to još dugo trajati, vraćam se svojim aktivnostima!

Pevačica je nedavno izjavila da je uklonila hijaluron iz usana, a na to se odlučila jer nije bila zadovoljna izgledom.

ATAImages/ Antonio Ahel
Edita Aradnović

- Prošlo je od tada skoro dve godine, pa nisam se srodila sa takvim fizičkim izgledom, previše se smejem i puno pričam. Delovala sam i sebi i drugima previše veštačko! Estetski zahvati nisu nastali zadnjih deset godina nego pitaj boga koliko decenija unazad i pre nego što sam se rodila, ali ću naravno svoju društvenu platformu iskoristiti u najbolje i najzdravije svrhe. Sve što je umereno je i lepo, nije za svakog estetika ista. Nekome je malo mnogo, i obrnuto! Pustimo ljude da žive, ko hoće da bude prirodan neka bude. Ko neće, ima pravo da živi i radi kako se oseća. Podržavam svakako prirodnu lepotu - poručila je Edita.

U ranijim izjavama ona je govorila o tome da se borila sa depresijom, te je ispričala kako se danas oseća.

- Odlično sam! Depresija kao takva ne, ali minus faze i neki loši dani postoje naravno. Da bi pobedio u subotu, mora da bude loše u sredu. Čista glava, čisto srce! A negde te i godine izvešte - rekla je Aradinovićeva.

Pevačica je priznala da li je nekada bila izigrana u emotivnim odnosima i da li bi oprostila prevaru.

- Verovatno da bih, zavisi od okolnosti i ljubavi prema partneru, ali gledam da do toga ne dođe. Zato mislim da se nikad neću udati! Još uvek nisam upoznala muškarca koji će mi vratiti veru u ljubav bez prevare - rekla je Edita za "Blic", ne želeći da detaljiše o svom sadašnjem ljubavnom životu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike