Karleuša progovorila o honoraru za doček Nove godine, pa potkačila kolege: Pesma im se vrti nedelju dana i posle ne postoje!

17.01.2023

07:52

0

Jelena je sa rezervom progovorila i o Dušku Tošiću

Karleuša progovorila o honoraru za doček Nove godine, pa potkačila kolege: Pesma im se vrti nedelju dana i posle ne postoje!
Jelena Karleuša - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Jelena Karleuša napravila je pravi spektakl u jednom prestoničkom klubu za doček Srpske Nove godine. Za nastup se tražila karta više, a samom pojavom u klubu izazvala je haos, budući da je njen futuristički stajling oduševio sve.

Pevačica je nakon nastupa u razgovoru sa medijima, progovorila na brojne privatne, ali i estradne teme. Iako se u prvi mah činilo da joj nije do razgovora, Karleuša je u svom stilu otkrila nove pikanterije iz braka sa fudbalerom Duškom Tošićem, progovorila o honoraru, pa dala savet mlađim kolegama.

S obzirom da je u jednom novogodišnjem intervjuu otkrila da je njen odnos sa Duškom poljuljan, te da bi bila mnogo srećnija kada bi on pao na kolena i shvatio da je ona posebna i kada bi se malo drugačije ophodio prema njoj, kao majci svoje dece. Jelena je sada odgonetnula da li je on gleda kao "boginju" i pravu ljubav, međutim, nije želela da detaljiše na ovu temu.

ATAImages/ A.A.
Jelena Karleuša i Duško Tošić

- Čim me je oženio i napravio dvoje dece, sigurno da je tako nešto imao u mislima. Volela bih više da pričam o sebi i nastupu, a ne o Dušku - kratko je rekla JK.

Poznato je da u svoje nastupe i garderobu ulaže mnogo novca, a sada se osvrnula na honorar.

- Moj honorar je bedan. Prosto, možete da mi zovete humanitarnu organizaciju.

ATA Images/Antonio Ahel
Jelena Karleuša

Nakon toga, Jelena je prokomentarisala aktuelne pevače današnjice, pa se osvrnula na njihovu popularnost, budući da je neko ko je u konstantnoj medijskoj žiži, uprkos činjenici da 11 godina nije izdala album.

- Mogu da se nazivaju mojim kolegama, ali bave se ovim poslom na amaterski način. Zbog toga traju jako kratko. Zbog toga nestaju i moraju svakih nekoliko dana da izbacuju pesme. Pesma im se posle nedelju dana izvrti i oni više ne postoje - poručila je Jelena, prenosi Kurir.

ATAImages/Antonio Ahel
Jelena Karleuša

Podsetimo, Jelena Karleuša poslednjih dana brutalno je komentarisala bivše saradnike, i talent-šou program "Zvezde Granda" u kom je žirirala čitavih pet sezona. Pevačica je potkačila čelne ljude, ali i članove žirija, pa istakla da nikada neće povratiti gledanost kakvu su imali dok je ona sedela u stručnom žiriju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike