Edita Aradinović oštro o Indi: Seljanka neće da me odblokira na mrežama! Pobijemo se, ali smo sada dobre!

13.12.2022

07:30

0

Rastrzane između ljubavi i mržnje, pevačice i njihov buran odnos neiscrpna su tema medijskih napisa

Edita Aradinović oštro o Indi: Seljanka neće da me odblokira na mrežama! Pobijemo se, ali smo sada dobre!
Edita i Indi Aradinović - Copyright 24sedam/Pexels/Antonio Ahel ATA Images

Godinama se pisalo o turbulentnom odnosu Indi i Edite Aradinović, njihovim brojnim prepirkama na društvenim mrežama, ali i javnom odricanju. Nakon što je Indira nedavno izjavila da je njena mlađa sestra konačno stala iza nje u poslovnom smislu, javnost je posebno bila iznenađena.

Povodom najavljene saradnje sestara, pozvali smo Editu, koja je za 24sedam otkrila da je Indi, u neku ruku, još ljuta na nju.

- Upravo sedim sa Indirom, u studiju smo sa Sanjom Vučić, završavamo neku pesmu. Malo smo se zauzele, jer ona živi u Kopenhagenu i nema vremena od porodičnih obaveza. Sada završava album i spotove. Promenili smo joj pravac muzike, pojaviće se u potpuno novom izdanju - ispričala je najpre.

ATAImages/ Antonio Ahel
Edita Aradinović

U poslednje vreme Edita je bila potpisana kao autor na nekoliko projekata njenih kolega, pa na pitanje da li će se na najavljenom albumu Indi, takođe, naći kao autor, rekla je da je tu samo u vidu moralne podrške, a na pitanje da li će snimiti duet, kaže:

- To ne smem da vam otkrivam. Naravno da će dueta biti, ali ne mogu da kažem kada - zagonetno je rekla, a povodom burnog odnosa sa Indirom, Edita je šokirala odgovorom:

- Svakog meseca se po jednom pobijemo, zavisi kako kad, u zavisnosti od okolnosti - našalila se pevačica i dodala u jednako šaljivom tonu:

- Trenutno smo dobre, ali seljanka neće da me odblokira na Instagramu, kaže "kad zaslužim učiniće to". 

Podsetimo, Indi Aradinović nedavno je saopštila da se udala, a tada su se svi pitali da li je i Edita bila na njenom venčanju.

- Naravno da sam prisustvovala, bilo je prelepo, intimno i emotivno. Poželela sam joj veliku porodicu i dugovečnu ljubav - rekla je tada Aradinovićeva.

Ona i njen partner, koji je inače iz Danske i sa kojim je već par godina u vezi, venčali su se samo u opštini, dok će pravu srpsku pravoslavnu svadbu upriličiti naredne godine, na proleće.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike