Marina Visković progovorila o budućem izabraniku, a urnebesan komentar njene koleginice nasmejao je sve!

26.11.2022

16:40

0

Pevačica sebe vidi pored jakog muškarca

Marina Visković progovorila o budućem izabraniku, a urnebesan komentar njene koleginice nasmejao je sve!
Marina Visković - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Marina Visković, poslednjih meseci veoma je angažovana i zauzeta poslovnim obavezama. 

Osim što mnogo nastupa i radi na novim pesmama, Marina priprema i projekat koji će objaviti pre Nove godine, a radi se o jednom dokumentarnom formatu, u kom će progovoriti o raznim segmentima iz svog života i karijere, o kojima do sada nije javno govorila, ali i otpevati svoje najveće hitove.

Nakon raskida dugogodišnje romanse, o Viskovićkinom ljubavnom životu se neprestano spekuliše, a povezivali su je sa raznim momcima iz javnog sveta. Pevačica je sada u jednoj emisiji otkrila šta njen budući izabranik treba da poseduje.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marina Visković

- Muškarac mora da bude jači od mene. Meni treba jak muškarac. Ne mislim na pare, ne mora da bude bogat. Ne volim tuđe pare, to me ne zanima. Nikad ne bih mogla da zavisim od nekoga. Važno je da devojka sama radi, da sama privređuje... Najgora emocija za mene je da mi treba nečija pomoć, to su faze. Najviše volim kad trošim svoje pare, zarađujem. Treba mi jak muškarac koji može da izdrži jaku ženu. Mislim da mi je teško da nađem nekoga kome mogu da se posvetim. Malo spavam, puno radim. I tih tri sata što spavam bih dala njemu. Nije lud Nikola Tesla što je tamo malo spavao, očekujem sve najbolje - rekla je Marina Visković.

Na njenu priču nadovezala se njena koleginica i prijateljica, Ilda Šaulić, koja je istakla da ona već ima jakog muškarca pored sebe, te da je imala sreću, jer je u današnje vreme jako teško naći nekog ko može da te prati u poslu i životu.

ATAImages/Antonio Ahel
Ilda Šaulić

- Kod mene su mnoge stvari u životu kasnije došle, ali su opet došle one prave stvari. Šta fali parizeru?! Nemam ništa protiv parizera, bitno je da se dvoje ljudi vole i da funkcionišu zajedno i onda ništa nije problem. Nije bitna finansijska podrška, nego da taj muškarac može da deli život s tobom - poručila je Ilda u emisiji ''Zvezde Granda Specijal''.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike