Ceca napravila žurku u vili na Dedinju: Prija otkrila šta joj je Filip rekao, a Dara Bubamara nasmejala sve priznanjem o mlađim udvaračima!

13.01.2023

22:48

0

Atmosfera u vili Ražnatovića dostigla vrhunac

Ceca napravila žurku u vili na Dedinju: Prija otkrila šta joj je Filip rekao, a Dara Bubamara nasmejala sve priznanjem o mlađim udvaračima!
Ceca Ražnatović - Copyright Printscreen BlicTV, Ceca show

Pevačica Ceca Ražnatović u svojoj vili na Dedinju okupila je prijatelje sa estrade povodom dočeka pravoslavne Nove godine, što su gledaoci Blic televizije mogli da isprate u okviru njenog dokumentarnog programa "Ceca Show".

U vilu na Dedinju stigli su Cecini prijatelji, Žika Jakšić, Dara Bubamara, Aleksandra Prijović i Sale Tropiko. Malo su pevali, malo ćaskali, ali i zamezili, kako to obično i ide za doček Nove godine.

Uz bogatu trpezu, koju je Ceca posebno pripremila za svoje prijatelje, mikrofona se latio čak i voditelj Žika Jakšić.

U opuštenoj atmosferi Aleksandra Prijović se dotakla i svog supruga Filipa Živojinovića, paotkrila da ne samo da joj piše odlične pesme, Filip i odlično peva.

Printscreen BlicTV, Ceca show
Žika Jakšić

- Filip ima foru, uzme mikrofon, otpeva tri pesme da pokaže. Peva odlično, ali ga je teško slušati - našalila se Prija i dodala:

- Jednom se desilo da je dobio bakšiš za dve pesme više nego muzika koja je svirala i kaže mi "eto, ipak je trebalo da ja budem pevač, a ne ti" - ispričala je mlada pevačica u rijalitiju "Ceca show" na Blic televiziji.

Sale Tropiko ostao je zatečen kada je čuo da Prijovićkin muž lepo peva i istakao da nikada nije čuo Filipa da peva, sem kada su pravili muziku zajedno, a i Ceca i Dara stale su u red da im Bobin sin napravi pesmu.

Printscreen BlicTV, Ceca show
Sale Tropiko

Ceca je ovom prilikom istakla koliko je Aleksandra Prijović mlada, pa je uporedial sa svojim sinom Veljkom Ražnatovićem, našta se nadovezala Dara, poručivši da nju "muvaju" mladići koji su Prijino godište, što je izazvalo opšti smeh u vili Ražnatovićeva, dok se Bubamara malo postidela.

Printscreen BlicTV, Ceca show
Dara, Ceca i Prija 

Voditelj Žika Jakšić dodao je da se njegov muzički repertoar sastoji od šest pesama, a Ceca se nadovezala da Žika "kida" pesme "Riblje čorbe".

Uz najpoznatije naše hitove Ceca, Prija, Dara i Sale doveli su atmosferu u vili na Dedinju do usijanja, a ni Žika nije propustio priliku da demonstrira svoje pevačko umeće.

Printscreen BlicTV, Ceca show
Žika Jakšić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike