Prijovićka i Bekvalčeva napravile pometnju u zajedničkom provodu: Zapevale Natašin čuveni hit, a emocije ih preplavile! (FOTO/VIDEO)

10.01.2023

20:40

0

Aleksandra pala u sevdah, dok je Nataša pustila suzu

Prijovićka i Bekvalčeva napravile pometnju u zajedničkom provodu: Zapevale Natašin čuveni hit, a emocije ih preplavile! (FOTO/VIDEO)
Aleksandra Prijović i Nataša Bekvalac - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nataša Bekvalac i Aleksandra Prijović pojavile su se zajedno u noćnom provodu i pokazale da koleginice sa estrade mogu da funkcionišu bez sujete i uživaju u provodu i kvalitetnoj pesmi.

Naime, na snimku koji se pojavio na društvenoj mreži Instagram, vidimo Aleksandru i Natašu u provodu u jednom prestoničkom restoranu.

Nataša se u jednom trenutku latila mikrofona i zapevala, ako je suditi po snimku, Aleksandrinu omiljenu pesmu njoj na "uvce".

Bekvalčeva je pustila glas, a Aleksandra je pala u sevdah pevajući zajedno sa njom stihove Natašine pesme "Nikotin", koja je jedna od omiljenih među ženskom populacijom.

Aleksandra se potom latila mikrofona i dovršila Natašin veliki hit, a izvedbom je ganula prisutne, pa i samu Natašu koju su emocije preplavile, pa je pustila suzu.

Snimak dve zvezde je postao viralan na Tviteru i ceo dan se šeruje, a pozitivni komentari pljušte. Možete ga pogledati u videu u nastavku teksta.

Inače, Bekvalčeva je u Novu 2023. godinu ušla radno i nastupom u Budvi prevazišla samu sebe. Ona je i na izmaku 2022. dala javno obećanje da će u Novoj godini voditi zdraviji život i ostaviti cigarete, pa i one elektronske.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike