Aleksandra Prijović otkrila kakve poklone je njen sin tražio, pa progovorila o prinovi: Aleksandar želi brata (VIDEO)

01.01.2023

22:34

0

Pevačica je blistala u dugoj, crvenoj haljini na reprizi nove godine

Aleksandra Prijović otkrila kakve poklone je njen sin tražio, pa progovorila o prinovi: Aleksandar želi brata (VIDEO)
Aleksandra Prijović - Copyright 24sedam/Nemanja Vujčić

Aleksandra Prijović će za reprizu novogodišnje noći zabavljati sve one koji su večeras u jednom poznatom prestoničkom restoranu, a ona, kao i uvek, garantuje dobar provod.

U crvenoj haljini, da sluti na radost, Aleksandra je stigla na nastup, a pre toga je razgovarala sa pripadnicima medija, među kojima je bila i ekipa 24sedam.

24sedam/Nemanja Vujčić
Aleksandra Prijović

- Oko pola 7 jutros sam stigla kući i ustala sam brzo, jer Aki nije mogao da izdrži da ne otvori poklone. Dobila sam neke stvari koje meni trebaju, koje znaju ljudi da bih ja kupila, to su neke sitnice koje trebaju svakoj ženi - rekla je Aleksandra, pa otkrila da je njen sin pisao pismu Deda Mrazu:

- Aki je tražio igračke, kao i svako dete. Nije dao meni da pišem pismo Deda Mrazu, ljuti se kad uzmem ja nešto da uradim umesto njega. Onda je on napisao da hoće velikog dinosaurusa (smeh). Kada ga pitamo da li želi brata ili sestru, on kaže da želi brata, ali sam ne kaže to. On voli da deli stvari, ali kad je recimo hrana u pitanju, on deli sve, ali ako mu neko kaže da mu da celu čokoladu, on neće, samo da podeli.

Lepa Brena peva u neposrednoj blizini mesta gde je Aleksandra večeras, a većina članova porodice, poput Filipa i Bobe Živojinovića, večeras podržava mlađu gardu.

- Možda će oni da odu posle kod nje (smeh). Ja obožavam nju da slušam, omiljena pesma mi je "Imam pesmu da vam pevam". Ona me je zvala, rekla mi je kako je bila jako srećna sinoć i da se sa publikom sjajno provela - ispričala je Aleksandra.

O čemu je još Prijovićeva pričala, pogledajte u videu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike