Aleksandri Prijović muž piše pesme, a stihovi neobjavljene numere će vas iznenaditi: Čime li je Filip bio inspirisan?

12.12.2022

10:26

0

Pevačicin suprug poslednjih dana ima nalet inspiracije za nove projekte, a Prija otkriva da li joj to naplaćuje

Aleksandri Prijović muž piše pesme, a stihovi neobjavljene numere će vas iznenaditi: Čime li je Filip bio inspirisan?
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - Copyright Aleksanra Prijović i Filip Živojinović ATAImages/M. M.

Pevačica Aleksandra Prijović godinama unazad na ozbiljnom nivou se bavi svojom karijerom, i vešto planira svaki svoj korak.

Mlada folk zvezda protekli vikend provela ja na jednoj srpskoj planini, gde je radila. 

Na radni vikend Aleksandra je otišla sama, bez članova svoje porodice, nije se bavila zimskim sportovima, ali je priznala da je skijanje zavolela pored supruga Filipa Živojinovića.

ATAImages/ A.A.
Aleksandra Prijović

- Jednom sam probala da skijam i odlično mi je išlo, čak su me i pohvalili, ali sam završila negde van staze, jedva su me stigli i našli - kroz smeh prepričava Aleksandra zimsku anegdotu.

Aleksandra će se ponovo oprobati u skijanju, a sada objašnjava zašto vreme za to ne može da nađe tokom decembra.

- Sigurno ću probati opet, ali ne pred Novu godinu, da ne bih izazivala sudbinu. Iako na planini više volim da sedim pored kamina, moram da priznam da mi se skijanje jako dopalo. Na zimovanje uvek idemo pred novogodišnje praznike kada ja treba da radim, pa se plašim da ne padnem i da mi se nešto ne desi. Zbog toga uvek odustanem od skijanja - kaže Aleksandra Prijović.

Iako je ove godine izbacila novi album, pevačica uveliko radi na novim projektima, i sprema novi album koji planira da izda na proleće sledeće godine.

U kreativnom radu na novom albumu učestvuje i Aleksandrin suprug Filip Živojinović, koji je poslednjih meseci više nego inspirisan, te joj je napisao pesmu kojom je oduševljena. Nestrpljiva pevačica nije izdržala, te je sa fanovima podelila stihove nove pesme, za koju smatra da je najbolja pesma koju joj je suprug napisao, i tako zagolicala maštu fanova.

ATAImages/Antonio Ahel
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

- Taj tekst je napisao Filip, ozbiljno je inspirisan u poslednje vreme. Pesma je neverovatna i morala sam da objavim deo, iako to ne volim da radim. Stihovi kažu: „Malo je devet života kad voliš idiota“ i to je sam kraj pesme, ali njega morate da pitate čime je bio inspirisan - kaže folk pevačica, i objašnjava kako je organizovala poslovnu saradnju sa životnim partnerom.

- Album će svetlost dana ugledati u maju ili junu sledeće godine. Ne štedim na pesmama, ali Filipu nisam dala novac za pesme. Najbolje da njemu plaćam - rekla je uz smeh Aleksandra za ''Alo'', i dodala da njenom izabraniku više leži pisanje balada nego brzih pesama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike