Ivica Dačić otkrio detalje o prijateljstvu sa Cecom Ražnatović i njenom upoznavanju Putina: Ljuti se na mene kada to čuje!

13.01.2023

21:31

1

Šef diplomatije priznaje da je pevačica za njega bila "klinka" u školskim danima, iako mnogi misle da su išli u isto odeljenje

Ivica Dačić otkrio detalje o prijateljstvu sa Cecom Ražnatović i njenom upoznavanju Putina: Ljuti se na mene kada to čuje!
Ivica Dačić - Copyright Printscreen BlicTV, Ceca show

Šef diplomatije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić gost je večerašnje emsije "Show se nastavlja", kod Ljubomira Tozeva, na Blic televiziji.

Ivica je ovom prilikom otvorio dušu i ispričao sve o prijateljstvu sa Cecom Ražnatović.

U dokumentarno-igranom programu "Ceca show" imali smo prilike da vidimo kakav je odnos Ivice Dačića i Cece, budući da je on neizostavan gost na njenoj slavi Sveti Nikola, a šef diplomatije večeras je otkrio i da se njegova školska drugarica Ceca zbog jedne stvari često ljuti na njega.

Printscreen BlicTV, Ceca show
Ljubomir Tozev i Ivica Dačić

- Gledao sam epizodu kada je bila Cecina slava - kaže Dačić i ističe da mu je u porodici najsimpatičniji mali Željko, Veljkov i Bogdanin sin.

Ivica priznaje da je i dalje začuđen i iznenađen što je Cecin sin Veljko već dobio dete, te da mu je i drugo na putu, ali to je naveo kao odličan pokzatelj da vreme brzo prolazi, a da mi toga nismo ni svesni.

- Sećam se kada su se rađali Veljko i Anastasija, to je pokazatelj kako vreme ide. Ceca mi je stalno zamerala što svi pričaju da smo mi školski drugovi, jer mi to nismo. Išli smo u istu školu, ali sam ja sedam godina stariji od nje - ističe Dačić, koji navodi da se u narodu primilo da su ista generacija.

Youtube screenshot / Grand online
Ceca Ražnatović

Ivica dalje navodi da se mlađih dana sa Cecom najbolje seća sa kulturoloških događaja "Susreti sela".

- Takmičila su se sela i bilo je više grana, ona je učestvovala u pevanju, ja u kvizovima znanja. Ne mogu da kažem da smo mi drugovali, ona je za mene bila klinka - kaže  Ivica Dačić, koji ističe da se svako na svoj način borio na svom životnom putu.

Ivica voli da istakne da su se Ceca i on sami borili i probijali kroz život, te da su sami zaslužni za sve što danas jesu. U prijateljskim odnosima su još otkako su se oboje zbog karijera preselili u srpsku prestonicu.

Šef diplomatije dalje navodi da je sa Cecom proživljavao sve kroz šta je i ona prolazila.

Printscreen BlicTV, Ceca show
Ivica Dačić

- Drago mi je da ljudi prepoznaju to da ja nisam neprirodan čovek. Prednost Cecinog i mog prijateljstva je u tome što ne skupljamo bilo kakve poene u javnosti na taj način. Mnogi koji vole da budu bliski sa nama rade to da bi sebi dali na važnosti. Mi nemamo potrebe za tim, jer smo već to što jesmo. Proživljavao sam sve kroz šta je i ona prošla kao da se dešavalo meni i mojoj porodici i obrnuto. Na svim našim žalostima i radostima, veseljima i proslavama uvek smo bili prisutni - kaže Dačić.

On se osvrnuo i na Cecinu želju da je upozna sa predsednikom Rusije, Vladimirom Putinom.

- Nije to njena prilika, moramo dalje da tragamo, mora ona nekog mlađeg - našalio se Dačić.

Vadim Savitsky, Sputnik/Russian Defense Ministry Press Service Pool Photo via AP
Vladimir Putin

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike