Jovana Pajić priznala da joj je nakon razvoda narušeno zdravlje: Ova godina je bila rolerkoster života!

04.01.2023

14:45

2

Pevačica priznala da se teško nosila s raspadom porodice

Jovana Pajić priznala da joj je nakon razvoda narušeno zdravlje: Ova godina je bila rolerkoster života!
Jovana Pajić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

U godini za nama, jedan od razvoda poznatih parova koji je najviše šokirao javnost svakako jeste krah braka Jovane Pajić i Saleta Tropika.

Javnost je ostala zatečena, te niko nije mogao da poveruje da su roditelji dve devojčice, Helene i Đine, odlučili da stave tačku na dalji zajednički život, koji je iz vizure publike delovao idealno.

Iako se sve završilo sporazumom i mirnim putem, Jovana je ipak spakovala kofere i sa ćerkama izašla iz porodičnog stana. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Jovana Pajić i Sale Tropiko

Oko zajedničkog starateljstva nad ćerkama nije bilo problema, međutim, činjenica da nije uspela da sačuva porodicu ju je potpuno slomila.

Jovana je sada u novogodišnjoj čestitki na svom Instagramu priznala da je zbog burnog perioda imala zdravstvenih problema, te da je 2022. bila puna izazova i bolnih suočavanja.

- Ova godina je za mene bila rolerkoster života. Jako teška, puna izazova i promena. Bolnih i teških suočavanja, sa samom sobom prvenstveno. Zdravstvenih bagova, kao posledica svega gore navedenog. Ono što želim svima, kao i sebi je da se ne opirete. Da dozvolite sebi da izađete iz sopstvenih granica, oklopa i poznatih programa. Nije lako, ali je neophodno verujte. Živite svoj najbolji život, delite sreću i radujte se tuđoj. Pohvalite, podržite i izdržite! Volim vas - napisala je pevačica ispod fotografije na kojoj pozira sa prijateljima, koji su joj u najtežem životnom periodu bili oslonac i rame za plakanje.

 

 

Pevačicino zdravstveno stanje je i pored velike podrške bilo narušeno. Međutim, Jovana Pajić je uspela, najpe zahvaljujući ćerkama, da se vrati u kolosek i nastavi da stvara i nastupa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike