Vreme kada su Slavica Ćukteraš i Žika Jakšić bili u najvećoj ljubavi: Ova fotografija govori više od 1.000 reči

16.11.2022

23:31

0

Njihova ljubav nije bila nikakva tajna, a producent je često isticao da je napravio lepe uspomene sa pevačicom

Vreme kada su Slavica Ćukteraš i Žika Jakšić bili u najvećoj ljubavi: Ova fotografija govori više od 1.000 reči
Žika Jakšić i Slavica Ćukteraš - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images/Pexels

Voditelj emisije „Nikad nije kasno“, Žika Jakšić imao je turbulentan emotivni život. Dva puta se ženio, na njegov šarm su padale mnoge dame, a među njima je bila i pevačica Slavica Ćukteraš. 

Njih dvoje su bili u emotivnoj vezi pre nego što je pevačica volela fudbalera  Vladu Avramova, a voditelj uplovio u bračne vode sa Dajanom Paunović. Sada je na Instagram stranici koja čuva uspomene poznatih isplivala je fotografija kada su Slavica i Žika bili u ljubavi. 

 

Veza pevačice i dve decenije starijeg producenta nije bila nikakva tajna, a pričalo se i da je Jakšić pevačici pomogao na početku karijere. 

- Ona je mogla mnogo više da napravi u muzici. Nismao krili da smo bili u vezi jer je to bila ljubav, ali se završila. Slavica je meni draga i za nju me vežu lepe uspomene - ispričao je ranije Žika. 

Podsetimo, Žika kraj sebe i danas ima mlađu devojku o kojoj ne želi da priča u javnosti, a nikada nije ni želeo svoje bivše partnerke.

- U svom životu nisam imao mnogo žena. Deset godina sam bio u prvom braku, sedam u drugom, ali kad bih sve godine sabrao, nije to neki veliki broj žena. Nemam čime da se hvalim, jer mi nije bitno. Ima jedno pet žena koje su ostavile trag u mom srcu i ja sve njih volim, poštujem i cenim. I zato želim da pozdravim Dajanu, koja je zaista prelepa i koja vodi računa o našem sinu Dušanu, kao što i Snežana vodi računa o mom starijem sinu Andriji- ispričao je svojevremeno producent, prenosi „Grand online“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike