Fanovi zgroženi Madoninim ponašanjem! Potpuno je izgubila razum: Ženo, vreme ti je za penziju! (VIDEO)

06.11.2022

06:59

2

Pop zvezda je oskudno odevena repovala izgovarajući agresivne reči pesme

Fanovi zgroženi Madoninim ponašanjem! Potpuno je izgubila razum: Ženo, vreme ti je za penziju! (VIDEO)
Copyright Profimedia

Američka pop zvezda Madona ne prestaje da zabrinjava svoje obožavatelje. Posle niza kritika da je preterala sa estetskim korekcijama, korisnici društvenih mreža su osudili pevačicino ponašanje na društvenim mrežama. 

Naime, Madona je izazvala zabrinutost među obožavaocima zbog snimka na Instagramu gde je uz specifičnu gestikulaciju otvaranjem usta izgovarala agresivne tekstove pesama.

- Jesi li ikad dobio šakom u svoju jeb*nu facu? Šta kažeš, da nisi? Dobro, čekaj - repovala je pevačica, uz reči pesme Bejbi Kima „Vent“. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

Fanovi su ostali zgroženi posle ovog snimka, a jedan kritičar je u odeljku za komentare izneo svoj stav: 

- Ovo je jednostavno užasno! Šta se desilo sa pravom Madonom, onom koju zapravo možete pogledati i reći vau, lepa si i talentovana - napisao je on, a drugi nastavio: 

- Madona kojoj sam se nekada divio bila je ona iz „The Immaculate Collection”. Ova žena je potpuno izgubila razum. Vreme je za penziju - nizali su se negativni komentari. 

- Ti si tamo gde je moj idol odrastao. Nekada sam voleo vašu muziku i kreativnost, prestanite sa ovim čudnim kolutovima! pada mrak i zabrinjava - dodao je treći obožavatelj.

 

 

I kao da joj sve ovo nije bilo dovoljno Madona je zatim objavila sličan video na Tik Toku. Uz pesmu L$D repera Luclovera plesala je u brushalteru i donjem vešu, pokazujući svoje atribute. 

Podsetimo, Madona je tokom cele svoje karijere podržavala LGBTQ+ zajednicu, a mnogi su zbog toga i mislili da je i ona deo iste, što je pop zvezda nedavno i potvrdila.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike